Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Pellavahousut nro 2

Olipas kiva, että edellinen kirjoitukseni kirvoitti kielenkantoja, ja hienoa, että joku muukin oli huomannut siteeraamani artikkelin. Loistopointteja löytyi kommentista jos toisesta, tykkäsin erityisesti blogeihin liittyen Bereniken ajatuksesta, että blogit ovat myös niin kuin sähköisiä lehtiä, joissa sisältö on juuri minua varten eikä tule kaupanpäällisinä "hutiartikkeleja". Kylläpä blogeissa on tosi paljon hyvää :) Mutta nyt takaisin käsitöiden maailmaan, nimittäin viikonloppuna valmistui toisetkin pellavahousut.

Veljeni tilasi minulta reilu vuosi sitten pellavahousut. Housut ovat olleet niin kovassa käytössä, että nyt tuli uusi tilaus samoin speksein - vaaleaa pellavaa ja kuminauhat lahkeisiin. Kaavana edelleen toimi hyväksi havaittu Joka tyypin kaavakirjan leveän housun kaava etutaskuin. Tällä kertaa jätin hiukan enemmän tilaa lahkeisiin (viimeksi piti tehdä vähän korjausliikettä, kun innostuksissani ompelin housuista hiukan turhan tiukat).


Tässä hiukan esimakua yhdestä isosta urakasta, joka on loppusuoralla. Hohoo, mikäs sieltä onkaan tulossa? Jätetään se tulevaisuuden näytettäväksi. Taisi Nipsulle iskeä läheisyyden- ja huomionkaipuu, kun piti möngertää tuohon minun ja käsityön väliin...


Nyt alkaa meidän huushollin pidennetty viikonloppu maaseudun rauhassa - Isäntä häipyy kalakoskien ääreen ja minä nautiskelen eläintarhan kanssa mökkielämästä.

Siispä: mainiota ja rentouttavaa viikonloppua ja sen odotusta!

3 kommenttia:

  1. Mukavaa nautiskelua Sinulle. Onpa tulollaan hieno esittely. Odotan innolla. Mukavat lempparihousutkin olet ommellut. Hyvä tuo malli.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvännäköset housut, Joka tyypin kaavakirja on kyl täynnä loistavia, helposti muokattavia ohjeita! Yrittääkö Nipsu vihjata, että rapsutustauko olis paikallaan?

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!