Kokonaisuudessaan vanilja-karpaloboolin ohje löytyy siirappeineen täältä. Tässä kuitenkin ytimekkäästi tuon vaniljasiirappiherkun ohje.
Vaniljasiirappi
Tarvitset2 dl sokeria2 dl vettä1 vaniljatangon
Mittaa sokeri ja vesi kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja lisää myös se kattilaan. Keitä seosta noin 5–7 minuuttia, kunnes jäljellä on noin puolet seoksesta. Kaada vaniljasiirappi tankoineen kannelliseen astiaan ja anna jäähtyä. Siirappi säilyy huoneenlämmössä useita viikkoja.
Tämän viikon p*skarteluhaasteen värilastusta löytyi samaa värimaailmaa kuin siirapista! Tässä korttini haasteeseen, kortin kuva löytyi Internetin ihmeellisestä maailmasta.
Ihanaa kesäviikkoa!
Kaunis kortti ja tuota vaniljasiirappia pitänee todellakin kokeilla. Sopii varmasti moneenkin paikkaan.
VastaaPoistaJätskiin...? Nami maiskis! :D
VastaaPoistaEhdottomasti!
PoistaHerkullinen ohje ja hauska kortti :)
VastaaPoistaKaunis kortti!
VastaaPoista