Sivut

tiistai 22. toukokuuta 2012

Puupeitto pötköttelyyn

Edellisestä tilkkupeitostani tuli vähän liian aikuisen värinen pötköttelytarkoitukseen vauvalle. Sainkin idean tilkuista tehdystä puusta. Veljeni piirsi minulle mainion puun kaavan ja siihen vielä linnun. Siinä olisi sitten värejä, mitä katsella. Osa lehdistä on kaksipuoleisia ja kiinni vain keskeltä, peitossa on siis myös mihin tarttua!


Peitossa riitti hommaa - en ole ennen tehnyt minkäänlaista aplikointityötä. Työ neuvoi onneksi tekijäänsä tälläkin kertaa. Hommaa riitti siitäkin syystä, että jokainen lehti on erilainen ja omalla piirretyllä paikallaan. Taidetta siis suorastaan.


Luin kylässä ollessani kaverini tilkkutyökirjaa (olisikohan ollut Kajsan iloiset tilkut). Kirjassa kerrottiin, että aplikoida voi myös lyhyellä suoralla tikillä. Koska aplikointi on minulle vielä aika vierasta, päädyin tiheän siksakin sijaan käyttämään tuota suoraa ommelta. Suurimpien kuvioiden kiinnittämiseen käytin liimanauhoja, joita tulee Ikean verhopakkausten mukana verhon lyhennystarkoitukseen, tulipa nekin hyötykäyttöön.


Nautitaan ihanasta linnunlaulusta ja lähenevästä kesästä!

10 kommenttia:

 1. Upea! Melkoista taituruutta heti ekassa aplikointityössä. :)

  VastaaPoista
 2. Todella upea! Tykkään noista tarttumapinnoista, kehittää varmasti vauvan tarttumisotetta ja auttaa tutkiskelussa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Voi pientä onnentyttöä, joka tuon saa omakseen.

  VastaaPoista
 4. Voi, kuinka hauska peitto! Tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!