Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pellavahousut

Veljeni tilasi lomamatkalleen minulta pellavahousut.  Tosin kun housut olivat valmiit, tajusin, että nyt taisi tulla liian pienet. Sepä siinä on toiselle ompelemisessa huono puoli, kun ei pääse sovittamaan ja mittaamaan itse. Housujen pienuus selviää huomenna. Jännittää hieman! Toisaalta jos ne ovat pienet, saan itselleni reilunkokoiset kotilökäpöksyt! Eli kävi niin tai näin, niin ihan hyvin käy kuitenkin!Housujen kaava on Joka tyypin kaavakirjasta leveiden housujen kaavasta muokattu.

Nyt alkoi opiskeluista väliviikko. Vaikka se meneekin suurimmaksi osaksi itsenäisiä töitä tehdessä, on kiva rauhoittua hetkeksi kotiin, leikkiä karvakuonojen kanssa ja ommella kaikenlaisia juttuja! Ihana kotikissaviikko siis edessä!

8 kommenttia:

 1. Ihanat lökärit. Oikein Mylly-Matin housut.

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kivalta! Ja varmaan myös tosi hyvältä veljesi päällä! :)

  VastaaPoista
 3. :o vähän olet taitava ompelija. Ihan kuin kaupasta ostetut!

  VastaaPoista
 4. Aika villin näköinen eläin :D

  VastaaPoista
 5. Noistahan tuli sinulle kiva pöksyt, ja varmasti kesällä toimivat myös viileinä ulkoiluhousuina:)

  Kivaa alkavaa viikkoa karvakuonojen kanssa:)

  VastaaPoista
 6. Jos siis eivät mahdu veljellesi, piti sanoa.. Jompi kumpi sai tosiaan kuitenkin siistit pöksyt! Itsekin olen harkinnut tuota Joka tyypin kaavakirjaa, ehkä kirjakerhosta sen voisi vielä tilatakin.

  VastaaPoista
 7. Ihana ilme Navilla kuvassa! Tosi söpöläinen:)

  VastaaPoista
 8. Housut pelastettiin pienillä sivukiiloilla! Jes! Sen verran oli mukava malli, että mietin kyllä, että pitäisi tehdä itsellekin moiset!

  Juu meijän Navi on ollut vallan villikissa muutaman päivän, nyt se sitten nukkuukin sen pari päivää ennen kuin tulee ihmisten ilmoille jälleen!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!