Sivut

tiistai 28. joulukuuta 2010

Korusiskokset

Pussillinen sekalaisia samansävyisiä helmiä päätyi käsikoruun, joka päätyi puotiin. Omat korut tahtovat pursuta joka ikisestä laatikosta ja rasiasta, joten nyt yritän valmistaa itseni sijasta koruja muille.


Joululahjaksi siskoksille tein tällaiset korusiskokset. Tein "amuletin" tapaiset kaulakorut ja magneettikorut, joita voi käyttää käsi- tai kaulakoruna, magneetit kun voi kiinnittää miten haluaa.Nyt on vihdoin oikea kunnon loma. Puikot viuhuu ja ompelukone surraa, kun vihdoin pääsen hyvällä omallatunnolla uhraamaan aikaa lempiharrastukselleni! Paljon siis monenlaisia postailuja tiedossa :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan sävyisiä koruja! Voi kunpa osaisin minäkin heilutella niitä puikkoja...nyt olisi siihen hyvä aika, kun polvikipu pitää pois monesta puuhasta. Äitini oli kutonut minulle sellaiset pitkät palmikkovillasukat, joihin rakastuin oitis! Äiti istuu puikot heiluen, vaan tämä tytär ei ole sitä taitoa perinyt:)
  NAutihan lomaoloilusta ja niistä lempipuuhistasi!
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 2. Sää kyllä vääännät tosi nättejä koruja! Pitää sun puotia joskus kattella ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita koruja!
  Innolla jään odottamaan, mitä ompelet, olen itse kerännyt inspiraatiota muiden blogeista. Omat tekemiset olleet ihan jäissä ;)

  VastaaPoista
 4. Tinttarus, paranemisia polvelle ja kuule, koskaan ei ole liian myöhäistä opetella uusia taitoja, suosittelen nimittäin lämpimästi (ylläripylläri) käsitöitä. On terapeuttista nähdä käsiensä jälki.

  Sanna-Mari, kiitti :)

  Hanni, blogit on just parhaita ideametsästykseen, teen sitä itse aika paljon :) Ja toinen hyvä ideametsälle on kaupat. Kuten isäni aina sanoo, katseleminen ei maksa mitään!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!