Sivut

torstai 30. joulukuuta 2010

Pipa, paita ja punaiset posket

Ostin siltä samalta Tallinnan reissulta, josta olen aiemminkin puhunut, aivan ihanaa lankaa, jossa on 8% kasmiria, 22 % silkkiä ja 70 % merinovillaa eli aivan ihanan pehmoista. Aloitin tekemään kaulahuivia, mutta siinä kun kestää, niin pitää aina välipalaksi tehdä kaikenlaista muuta. Muutama ilta sitten valmistui samasta langasta samalla pitsikuviolla kuin kaulahuivi pipa. En viitsi sitä vielä yksinään käyttää, yritän jaksaa saada kaulahuivin valmiiksi vielä tänä talvena, se tulisi tuonne talveen ainakin tarpeeseen.


Tänään ompelin Joka tyypin kaavakirjan mukaan vesiputoustopin. Paita varmaan pitää pestä muutaman kerran, että "vesiputous" tulee pääntieltä paremmin esiin ja trikoo lakkaa olemasta jäykkä!  Tältä se kuitenkin vielä tänään näytti.


Tänään käytiin pitkästä aikaa luistelemassa. Siellä minä hoippuroin lasten keskellä. Kyllä se luistelu alkaa siitä pikkuhiljaa sujua. On ihanaa katsoa lasten riemua, lumen leijumista ja saada punaiset posket!

2 kommenttia:

  1. Varmasti ihanaa lankaa!
    Kauniin pipon olet kutonut. Tulee hieno yhdistelmä huivista ja piposta.

    Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!!

    VastaaPoista
  2. Tuo langan koostumus kuullostaa kyllä taivaalliselle. Kiva olisi nähdä se huivikin, joten tsemppiä puikkojen kanssa :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!