Sivut

maanantai 13. joulukuuta 2010

Riipuksia

Ystävillä on ollut synttäreitä, joten pakettitehdas on ollut kotona käynnissä.

Sattuikin sopivasti, että ystäväni osti nätit korvikset Zanzibarilta. Kun itse menin samaiseen kauppaan ostamaan samanlaisia, niitä oli jäljellä enää vain yksi ainokainen, ilman paria. Sain monet muut korvikset ja sen orpokorviksen muiden ostosten lisäksi sopuhintaan taustalla taka-ajatus. Tuo yksinäinen korvis on tarkoituksella odotellut melkein vuoden, että pääsi riipukseksi tälle ystävälleni, jolla olikin jo samaan sarjaan korvikset. Mahtaa olla yllätys!Toiselle ystävälleni syntyi tällainen amuletinomainen helmiriipus. Näin helmiä on hauska punoa vaikka telkkaria katsoessa.Tällainen täytyy kyllä tehdä itsellekin!
Viime päivinä on askarruttanut kovasti eräs lasi. Sain nimittäin joitakin vuosia takaperin kaksi tällaista Marimekon lasia. Sen tiedän, että kyse oli jostain Marimekon joulusatsista. Nyt olen yrittänyt jäljittää tämän lasin nimeä, jotta voisin haalia niitä jostain lisää. Enkä löydä johtolankoja, en mistään! Toivon vain, että sattumalta joku tietäisi lasin nimen tai edes jouluvuoden, jolloin näitä on myyty, tai että näitä kävelee jossain kirpputorilla vastaan.


Joulu ja loma ovat jo lähellä. Joulun kutkuttavaa tuntemusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sattumalta löysin tieni blogiisi ja tuo ihana helmiamuletikaulakoru pisti silmiini. Miten olet onnistunut tekemään tuon ihanuuden? : --- )

    VastaaPoista
  2. Erittäin hyvä kysymys, korun teosta on kulunut jo aikamoinen tovi, niin ei ole ihan mielessä, että miten onnistui. Veikkaisin peyotetekniikkaa ympyrän muodossa, pitääpä kaivella ohje esiin ja mainostaa sitä sitten :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!