Sivut

torstai 16. joulukuuta 2010

Helmikoruja ja herkutuksia

Ostin joskus alennusmyynnistä uskomattoman ruman ja ison korun ihan muutamalla eurolla, koska siinä oli uskomattoman kivoja helmiä ja niillä ihania helmihattuja. Niistäpä sitten tein itselleni korvikset ja käsikorun niihin päiviin, jolloin tekee mieli piristää olemusta pallomeiningillä!



Tämän syksyn herkku on meidän kotona ollut ehdottomasti Crème Brûlée. Herkun yleisyyteen vaikutti syksyllä hääpäivänä miehelleni antama flambeerauskone eli minun suussani "liekinheitin". Ihanan aromin tuo vaniljatangot, joita keitetään seoksen kanssa. Enemmän aromia saa mukaan, jos vaniljatangon halkaisee auki. Ja niitäpä voi käyttää uudelleen ja uudelleen. Suosittelen tätä herkutusta!




Huvituinpa tässä eräs päivä lukiessani uusinta Kauniit kodit-lehteä. Siellä Eko nyt-sivulla esiteltiin uutena ideana Bomdesignin älppäriastioita (hinta 18,50€). Samanmoisia on ollut myynnissä puodissani viime helmikuusta lähtien viidellä eurolla ja on niitä jäljellä vielä kaksi. Näköjään iso nimi voi triplata hinnat helposti ja pistää vähän vielä päälle :)


Iloista mieltä!

1 kommentti:

  1. Mä en kyllä osaisi tehdä mitään noin herkullista, vaikka olisi mikä heitin käytössä! Nam!

    Tosiaan tuolla nimellä kai saa sitten lisää hintaa, aika paksua sanon minä! :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!