Sivut

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Talvisia koruja

Joululahjakoruja tehdessä tein itsellenikin muutaman. Tämä rintarossikukkanen on viime kesän tuotos, mutta kuvasin sen vasta nyt. Sen väritys sopiikin synkkään talveen ja joulun odotukseen.


Tällainen kaulakoru syntyi eilen. Valkoiset helmet ovat vanhoista rikkimenneistä mummon helmistä ja riipushelmi ihan Sinellistä. Mummohelmiä jäi vielä vähän, joten katsotaan, mitä niistä keksin! Joka tapauksessa helmiä olisi käytettävä, sillä askartelupakkini ei mene vieläkään kiinni!Mukavaa puuterilumista itsenäisyyspäivän aikaa!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihania talvisia koruja ja kaikenlaista muutakin mukavaa, mutta hyvä ystävä! Älä aliarvosta omaa työtäsi vaan hinnoittele tuotteesi oikean hintaisiksi. Hinta koostuu materiaaleista, ideasta, suunnittelusta ja työstä. Postitukseenkin kuluu aikaa ja rahaa. Mieli tekisi tilata tuotteitasi, mutta en halua käyttää hyväntahtoisuuttasi hyväksi. Hinnoittelethan työsi tarkemmin!

    VastaaPoista
  2. Oi, tämähän on harrastus, ei bisnes. Minusta on kiva vain, ettei kaikki tekemäni roiku nurkissa. Nostan kyllä hintoja, jos kysyntä nousee - älä sinä niistä huolehdi! Raha on vain sivuseikka, kun saan toteuttaa itseäni ja tehdä jotain, mitä rakastan. Ilokseni minä tätä kaikkea teen :) Kiitos kuitenkin huolenpidosta!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!