Sivut

maanantai 16. tammikuuta 2012

Paketista paljastui... Lapassormikkaat ja kalvosinnappikukkaro

Tein lapassormikkaat joululahjaksi lankomiehelleni, joka käy talvisin pilkillä. Ajattelin, että voisi olla kätevää saada näpit esiin, ilman että koko käsi on paljaana. Kun olin antanut ne, Isäntä halusi samanlaiset. Kävi sitten klassiset: sormikasvaiheen päätökseen saatuani pyysin Miestä sovittamaan ja huomasimme, että kah, siinäpä on kaksi oikean käden sormikasta. Koulun käsityötunneista traumatisoituneena En purkanut hanskaa (tai sormiosuutta), vaan aloitin uuden (Isäntä sanoi ottavansa mielellään myös pelkät sormikkaat vastaan). Nyt on näpit lämpöiset! (Musta väri ei oikein toimi kuvissa, mutta luonnossa näyttää oikein hyvältä.)


Veljelleni tein hänen pyynnöstään kalvosinnappikukkaron, kalvosinnappeja ja solmioneuloja kun hänellä on ilmeisesti aika monet ja yhtä selkeää säilytyspaikkaa ei oikein ole, varsinkaan reissun päällä. Eli kymmenenlokeroinen pussukka, jonka saa käännettyä kahtia ja naruilla rullalle, kätevää! Sen verran piti tuotekehittelyä tehdä, että vetoketjullinen versio ei toiminut (ei mennyt siististi rullalle). Odotan mielenkiinnolla tietoa, miten tämä toimii käytännössä.


Sellaisia paljastui antamistani paketeista tällä kertaa :)

1 kommentti:

  1. Hienoja lahjoja olet tehnyt. minulta ei taitaisi tuo sormikkaiden teko onnistua laisinkaan tai aikaa kuluisi ja hermot olisivat kireellä:)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!