Sivut

lauantai 28. tammikuuta 2012

Käpypitsikorut

Innostuin taas kaivamaan käpypitsikävyn esiin, se kun on niin kätevä ja pieneen tilaan menevä, siis sopii hyvin luennoille ja automatkoille! Tällä kertaa ajattelin testailla helmiä käpypitsissä ja mallin otin omasta päästä.


Sama piti kokeilla myös valkoisella värillä, mausteena helmiäismuovihelmet ja toisessa (ehkä hiukan kestävämmät) lasiset siemenhelmet.
Puodista nämäkin saatavilla.

Ihanan rentouttavaa launtaita!

10 kommenttia:

 1. Kaunis koru. Minulla on vanha mummuni käpy, mutta enpäs ole opetellut käpyilyä. Sillä näyttää saavan kaunista aikaiseksi ja tosiaan mahtuu pieneen tilaan:)

  VastaaPoista
 2. Hurmaava koru! Onneksi ölkoon, loisto malli!
  Paljon minä osaan eri tekniikoita, mutta käpypitsiä en hallitse ollenkaan Virkkasin kerran joulutähtiä tuollaisiksi koruiksi, helmiä en älynnyt laittaa ja pitsikin piti pingottaa pyöryläksi vaijerilla, mutta tuo käpypisi näyttää pitävän kuosinsa ihan itsekseen.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Ja niin kauniisti kuvattukin! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että on kauniita! Käpypitsi kyllä näyttää niin ihanalta. Mulla odottais Käpypitsiä-kirja ja ensimmäinen käpypitsiprokkis vaan aloittamista :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista jälkeä ja tuollainen koru olisi sen verran pieni työ että sen jaksaa tehdä. Tosin ei ihan ekaksi työksi, kyllä tota tekniikkaa pitää vähän ensin opetella. Ihania!

  VastaaPoista
 6. Upeat korut, siinä on aikaa mennyt, mutta siisti lopputulos.

  VastaaPoista
 7. onpas hienoja! Käpypitsi on vielä suuri tuntematon, onkohan se kamalan vaikeeta? uskaltaisiko siihen edes ryhtytä vai loppuuko olematon vapaa-aika sitten kokonaan.

  PS: tässä selailen blogiasi, paljon kaikkea kivaa täällä, pitää pistää linkki talteen että paremmalla ajalla käyn koko blogin läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpypitsitekniikan hoksaamiseen mulla meni hetki, mutta sitten kun tajusin, mistä on kysymys, se sujuu oikein mainiosti. Kannattaa aloittaa pienistä töistä, siinä näkee, kuinka paljon aikaa menee ja kuinka paljon sitä on valmis uhraamaan. Mutta mitään "katson tässä samalla telkkaria" -tekemistä se ei ole. Ja paljon hitaampaa kuin esim. virkkaaminen. Mutta kokeile rohkeasti toki!! Kyllä työ tekijänsä palkitsee :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!