Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ruusukorut ja kevätkortti

Ystäväni valitteli tässä eräs päivä, että tarvitsisi uudet korut valmistujaisiaan varten. Ruusukuvioiseen mekkoon piti saada ruusuhenkiset korut. Sanoin voivani tehdä moiset - siispä kaivoin ohjeen, jonka avulla pari vuotta taakse päin tein hääkimppunikin. Ainekset koruihin: virkkauslankaa (vyöte hävinnyt eli tarkempia tietoja ei langasta ole), virkkuukoukku nro 1,0, helmi, pari metallirengasta ja korviskoukut. Koruista tuli oikein sievät ja saaja oli vallan innoissaan. Niin paljon sain iloa ystäväni riemun kiljahduksista, että muistin taas, miksi näitä käsitöitä tehdäänkään. Omaksi ja muiden iloksi!


Settiin päätyi korvisten lisäksi myös sormus. Sormuspohjia kun ei sattunut löytymään varastoistani, taivutin sellaisen 1,2 mm hopeoidusta kuparilangasta kynsilakkapullon avulla. Ei sitä näköjään kummosia matskuja tarvitse korun tekoon, hiukan kekseliäisyyttä vain!


Korut pääsin näkemään käytössä eilen itse valmistujaisjuhlissa ja näytti hyvältä! Lahjaksi annoimme i'm hot -kauratyynyn maisterin kipeiden hartioiden helpotukseksi (ja hottiuden muistuttajaksi) ja kortin tein p*skarteluhaasteen mukaisesti (tosin värien bongaaminen näytöltä on aina hiukan haastavaa, joten tässä minun versioni haasteen väreistä). Juhlakapistuksen kuva jäi tarkoituksella kauratyynyn nurkan taakse. Ainakin kortti on yhtä aurinkoinen ja pirtsakka kuin saajansakin!Aurinkoista ja pirtsakkaa kevätsunnuntaita!

10 kommenttia:

  1. No en yhtään ihmettele että noin ihanat korut on saanu aikaan riemunkiljahduksia! Todella ihanat!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita koruja. Olen jo useamman kerran harmitellut että virkkaus ei vielä luonnistu ja taas tuli se tunne. Koukku ja lanka siis käteen ja jatkamaan harjoittelua

    VastaaPoista
  3. Upea kortti! Varsinkin tuo sormus on ihana!!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!