Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

i'm hot -kauratyynyjä

Kauratyynyt on nyt hot ja pop tässä huushollissa. Päätteellä vietetyt tunnit tuntuvat hartioissa ja kauraa oli vielä jäljellä, joten ei kun isomman kauratyynyn tekoon. Jotta kauratyyny ei olisi ihan mälsä puikelo, halusin siihen jonkin (mahdollisesti jopa humoristisen) tekstin. Koska omaan (ainakin ajoittain) hyvän itsetunnon ja ainakaan tekstin innovoimishetkellä en sortunut suomalaiseen vaatimattomuuteen ja nöyristelyyn, tekstiksi päätyi "i'm hot". Jos sitten on vähän surkeampi päivä, hottius koskekoon minun sijasta kauratyynyä.


Ja kun oli kerta sabluuna valmiina, samalla vaivalla pyöräytin useamman tekstin, ja kun oli useampi teksti valmiina, pyöräytin useamman tyynyn, niin että lahjaksikin ja puotiin riitti! Kukkatyyny tuli ystävälle lahjaksi.


Lopuksi vielä keskiviikon iloksi kuva meidän hupaisasta ja taipuisasta Navi-kissasta pesuhetken keskellä (kuva on Sara-ystäväni ottama).


Huumoria loppuviikkoon!

6 kommenttia:

 1. Taas kerran mainio idea tuo teksti! Navilla ei taida paikkoja kolottaa, kun on noin notkea...
  Mukavaa viikonloppua:D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vaatimattomuutta. :D Mulla ei ikinä tule mitään tekstejä mieleen sopivalla hetkellä kun niitä kipeimmin tarvitsisi johonkin väkerrykseen.

  Kyllä osaa kisu olla notkea. :D

  VastaaPoista
 3. Mainio idea :) Tästäpä tulikin mieleeni, että tuota tarkoitusta varten n. 5 vuotta sitten ostettuja kauran jyviä taitaa edelleen löytyä jostain laatikosta... Hmmm...

  VastaaPoista
 4. Hauskan tekstin keksit. :) Minäkin olisin ystävälle väkertämässä, mutta kun ei löydy kankaita kotoa ja kaupat jo kiinni. :(

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!