Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kylttitilaus ja parveke-eloa

Törmäsin tässä blogissa kylttimax-vinkkiin ja päätinpä ottaa itsekin asiasta selvää. Siis todellakin, Kylttimaxin sivuilla mainostetaan, että kyseisen yrityksen kylteistä bloggaavat saavat ilmaisen kyltin! Sen voi siellä itse suunnitella, tarjolla on ties mitä ovikylteistä nimikyltteihin. Olen jo pidemmän aikaa halunnut vessan oveemme vessakyltin, sellaisen kuvallisen. Niinpä pistin sellaisen tilaukseen. Katsotaan, mitä tulee! Ehdottomasti pitää blogata sitten siitä!

Nyt voin sanoa, että ulkona näyttää ja tuntuu keväältä - AHH! Yrtit ja taimet vien päivisin ulos nauttimaan auringosta, tässä roudauksessa on suurena apuna nuo vanhat viinilaatikot. Lankomies teki parvekkeelle jättikokoisen valkoisen laatikon, mihin saan piiloon kaiken ylimääräisen, erityisesti talvella sitten nuo kaikki kukkaruukut.Itse tuossa joku aika sitten lakkasin parvekelaatat ja ison penkkilaudan. Rautakaupasta tarttui betoniharkot mukaan, jotka toimivat penkin/pöydän jalkoina - niihin voi näköjään yrittää teroittaa myös kynsiään kuten Navi. Harkon väleihin ajattelin keksiä tässä kesän mittaan jotain vänkää. Herbs-laatikoita väsäilin Isännän kanssa vuosi sitten. Mitähän sitä sitten tuonne parvekkeelle keksisi?

Pian on kesä, ai ai!

4 kommenttia:

 1. Ompas sulla siellä komeet viljelykset...meillä on vaan kahta lajia chiliä, enkä ees oo saanu niitä vielä isompiin ruukkuihin...täytys kai....ja kai niitäkin pitäs alkaa verannalle kantaan...ehkä ens viikosta kun ainakin lupaillaan jo aikas komeita lämpötiloja...jee, jee!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Ja ihana Navi;)

  VastaaPoista
 3. Hei jokos tosiaan yrttejä uskaltaa ihan ulosulos viedä? Vai onko ne sulla nyt lasitetulla parvekkeella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasitettu on, ja oon tuonut ne yöksi aina sisään. Eivät ole vielä kuolleet :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!