Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Niskatyyny ja onnittelukortit

Päädyin eilen googlailureissuillani sew4home.com -sivulle - siellä oli paljon hauskoja ohjeita, kannattaa tsekata! Törmäsin niskatyynyn ohjeeseen ja semmonenhan oli pakko tehdä perjantai-illan iloksi! Kankaaksi valitsin kätköistäni samaa kangasta, mitä on Kaikki mahtuu -laukussanikin. Sisälle tungin täytteet vajaasta kahdesta löpsähtäneestä sisustustyynystä. Niskatyynystä tulikin sopivan napakka (vihaan löperöitä tyynyjä, jotka joutuu laittamaan moninkerroin, jotta niistä olisi jotain iloa).


Kaava oli hauska, ohje selkeä ja tyyny helppo ja nopea ommella. En tosin ehkä tätä rupeisi tekemään "viime hetken lahjaksi", eli ei ihan 30 minuuttiin valmistunut, vaikka ohje niin lupailikin. Mutta tällaisia voisi ehdottomasti tehdä lisääkin, niin hauskan näköinen lopputulos oli ja hyvä niskan takana neuloessa. Ja kieltämättä, olisi aika kätevä antaa lahjaksikin - kukapa ei joskus niskatyynyä tarvitsisi!
 
Valmistuipa pari onnittelukorttiakin, vasemmanpuolinen sai innoituksensa p*skarteluhaasteen bingorivistä "vihreä, viiri, teippi".


Rentouttavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hauskannäkönen on! Ikinä tommosta nähny.
  Kiitos samoin :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään korteistasi,raikkaita kuin keväinen tuuli !

  VastaaPoista
 3. Vau mikä tyyny, ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Tuo tyyny ON ihana! Sen kanssa on tosi hyvä röhnöttää asennossa kuin asennossa sohvalla. Ja kun riittävästi laittaa täytettä, niin se pysyy pystyssä ja sivuttain ja ties miten päin. Jos yhtään hotsittaa, tämä malli kannattaa kokeilla ihan itse!

  VastaaPoista
 5. tyyny näyttää hauskalta ja kortit tosi hienoja. miten joskus muistaisi nämä kaikki ideat joita blogeja selailemalla löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nuo ideat eivät täältä blogeista mihinkään katoa :) Itse joudun usein googlailemaan, kun yritän jäljittää jostain blogista napattua ideaa..

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!