Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pääsiäismunia ja enkelimagneetteja

Pääsiäinen on ihan käsillä. Tuntuu hyvältä nähdä kevään tulevan, lumien sulavan ja krookusten pilkistävän maasta esiin. Ruokapöydän narsissien seuraksi tein muutaman pääsiäismunan, jotka saa auki. Niiden sisälle voikin piilottaa mukavia pääsiäisylläreitä!


Kaksiosaisia munia sai Sinellistä. Leimailin pintaan ruskealla musteella tekstikuviota ja sienellä värjäsin reunoja. Pitsin kiinnitin kaksipuoleisella teipillä. Nyt voi pääsiäinen tulla!


Sitten tässä eräs projekti, joka oli tässä hiljattain työn alla. Minulta tilattiin 40 kappaletta kiitoskortteja, joissa sisällä on pullonkorkista tehty enkelimagneetti. Tällaisia siis on tullut väkerreltyä.Rentouttavaa pääsiäisen odotusta!

16 kommenttia:

 1. Vitsit miten kauniit ja seesteiset munat! Tein muutama vuosi sitten kanssa samaisista Sinellin munista, mutta ne oli aika kirjavia :P :D

  Kiva idea noi kiitoskortit magneetilla.

  Mukavaa Pääsiäisen aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo munat!!Ja kortin saajat ovat taatusti iloisia, kaunis tuo magneetti!!Olet sinä taitava!!
  Olet muuten aamuisin mielessäni, kun pussukastani kaivelen kaunistautumisputiloita esille:) KAngas on mieluinen ja pussi toimiva!!
  Pääsiäisen lähestyviin päiviin paljon iloa ja valoa!!Riemuitaan pääsiäisen sanomasta!!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kauniita ja ihania nuo kiitoskortit lahjoineen! Osaat kyllä tehdä todella hienoja magneetteja. Ihan harmittaa, että meidän jääkaapin ovi on jo täynnä! :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja sekä munat että magneetit! Miten oot noita magneetteja värkkäillyt? Maalasitko sisustat vai olivatko valmiiksi tummia, onko kuvan päällä lakkaa tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustat olen maalannut ja juu lakkaa on päällä. Tarkemmin eriteltynä magneetin "ainekset" löytyy täältä - http://purnaulife.blogspot.com/2012/02/magneettimania.html

   Poista
  2. Kiitos! Josko joskus tulisi kokeiltua :)

   Poista
 5. Oi että miten kivat pääsiäismunat ja magneetit! Molemmat ovat jotenkin harmonisia :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kiitoskortti-idea! Siinä on kyllä hommaa ko noi tekee. Sun magneetit on aina ihania, se Neitsyt Maria -magneetti on paraatipaikalla mun jääkaapin ovessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin vasta jälkeenpäin, että sun magneetissa oli sellainen huonompi magneetti, joka pysyy vähän huonommin kiinni kuin myöhemmin käyttämäni, ihan harmitti, kun tajusin. Toivottavasti magneetti kuitenkin pysyy kiinni ovessa ja tuo iloa :)

   Poista
  2. Se on koristeena ja jätän kaikki mun paperit mun teollisuusmagneettien alle :)

   Poista
 7. Kauniita juttuja olet taas tehnyt :)

  Blogissani on sinulle haaste, jos haluat ottaa sen vastaan...

  VastaaPoista
 8. Haastetta pukkaa tältäkin suunnalta ;)
  Pääasia olla käsityön asialla ja esitellä kiinnostavia tuttavuuksia ja oletkin jo aikaisemminkin vastaillut samaan haasteeseen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos haasteista! Käsityön asialla on hyvä olla :)

  VastaaPoista
 10. Onpas tosiaan kivoja ja kauniita!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!