Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kaikki mahtuu -laukku

Kyllästyin alkutalvesta siihen, että kaikki tarvittavat tavarat (siis miljoona koulukirjaa, läppäri, eväät, kalenteri, käsirasva, oheissälä...) ei mahtunut yhteenkään laukkuuni kaikki kerralla. Kassialmailu alkoi riittää ja kurkkasin kangasvarastoihini. Halusin laukun, johon mahtuu ihan kaikki, ja vielä vähän päälle!


Kankaiksi päätyi mustaa pellavaa ja kukka-aiheista mitä-lie-paksumpaa-sisustuskangasta. Laukusta tuli järjettömän iso - jes. Laukun suu kääntyy alaspäin vähän niin kuin läpäksi, mutta samalla se toimii hätävaratilana. Laukun suulla on magneettinappi, jolla läppä pysyy nätimmin kiinni. Kantokahvaksi päätyi yksi lempparivöistäni. Ostin sen joskus sovittamatta alennusmyynneistä lähes ilmaiseksi. Vyö itsessään ei ole koskaan mahtunut päälleni (ainakaan mukavasti), mutta niin kaunissolkista vyötä en vain ole voinut heittää pois. Tähän tarkoitukseen vyö oli siis loistava!

Kahvaa voi näpsäkästi myös kiristää ja löystää!
Jälkeenpäin tajusin, että jokin vähän jämäkämpi kangasvalinta olisi ollut buenompi ja ulkoasultaan ehkä hienompi. Ja joku muu väri kuin musta olisi siistimpi näin kaksi karvaista lemmikkiä sekä itse pitkät vaaleat hiukset omaavana ihmisenä. Ja itse asiassa laukku on niin iso, että pienemmät tavarat, kuten rahapussi, avaimet ja kännykkä, hukkuvat laukun syvyyksiin liiankin helposti. Mutta en anna laukun lörppöyden, karvaisuuden saatikka pienten tavaroidan laukkuun häviämisen haitata menoa, sillä nyt mahtuu kassiin aivan kaikki ja päivästä selviää yhdellä laukulla ja se on kaikista mahtavinta!

Kurkkaus vielä vuorikankaaseen.

Positiivisia ajatuksia viikon viimeiseen päivään ja erityisesti alkavaan viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Niin se on Purnauskis: oli iso tai pieni laukku niin aina se on tupaten täynnä:-) oot kyllä kätevä tekemään kaikenlaista!

    VastaaPoista
  2. Sehän noissa hehtokasseissa on, että kaikki mahtuu sisään ja vähän päälle mutta mitään sieltä ei löydä :P Mulla onkin kaikki pikkusälä jaoteltu vielä pienempiin pussukoihin ja pitää osata vaan kaivaa oikee pussukka käteen :)
    Mutta hieno on laukku ja tykkään erityisesti vyön kierrättämisestä tähän :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!