Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kestohedelmäpusseja

Lyhensin ystävilleni verhoja. Kangas oli sopivan kevyttä ja läpikuultavaa ja ylijäänyt kaistale oikein mainion levyinen kestohedelmäpussitarkoitukseen. Hinta/pris -tekstin painoin kirjainleimasimilla ja kangasvärillä lakanakankaalle. Kestopussit annoin tuparilahjaksi näille luontoa kunnioittaville ystävilleni - nyt ovat hedelmäpussit ja verhot samaa sarjaa. Kangasta jäi vieläkin jäljelle aika monta kaistaletta, joten enköhän näitä pusseja tehtaile enemmänkin.


Tupareihin mennessä ostin pusseihin hedelmiä. Olikin hauskaa, kun myyjä alkoi kehumaan, että onpa hyvä idea ja varsinkin tämä hintalapun paikka, kun ne tarralaput pysyy siinä hyvin. Siwoissa kuulemma myydään kestohedelmäpusseja, mutta hintalaput eivät pysy niissä. Tiedän, että huushollissa jos toisessa hedelmäpussit ovat aikamoinen laatikoiden täyttäjä ja turhake. Muoviakin on tässä maailmassa enemmän kuin riittävästi. Olisi siis huippua, jos kestohedelmäpusseja löytyisi useammastakin kodista!

Kestäviä hymyjä viikkoihinne!

7 kommenttia:

 1. nää on käteviä, meilläkin löytyy tosin ei kierrätysmatskusta, ostin ihan eurokankaasta pehmeetä itikkaverkkoo ja siitä surauttelin. tuon hintalappuongelman olen ratkaissut niin että liimaan hintalaput kukkarosta tursuviin turhiin kuitteihin ja kassan täti/setä saa aina kaikki koodit piipattuaan viskata sen roskiin. Tein ko. pusseja sen verran reilusti ja useempaa eri kokoa että niihin pakkaa kätevästi myös viilit ja jugurtit kun niistäkin aina kassalla kysellään et" laitetaanko pieneen pussiin?"... hyvillä mielin voi vastata et ei tarvii miullon oma pussi niille ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Oon monesti miettiny, että pitäs värkkäillä ittelle, mutten oo saanu aikaseks.

  VastaaPoista
 3. Loistava idea ja sitä paitsi kauniskin!

  VastaaPoista
 4. Onpa tyylikkäitä kestohedelmäpusseja! Hieno tuo tekstikin. Mä olen ajatellut tehdä lahjaksi kestohedelmäpusseja, mutta kiinnitys on mietityttänyt. Toimisiko ihan tavallinen nyöri ilman mitään lukkosysteemiä? Minä käytän hedelmäpusseja roskapusseina, niin en voi käyttää kestoversioita. Leipäpusseja sen sijaan tulee liikaakin, mutta ne ovat liian kapeita roskapusseiksi minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä laitoin ihan vain köykäisen nyörin. Uskon, että nyöri kestää sen hetken, kun sitä tarvitaan. Meilläkin nuo hedelmäpussit menee käyttöön, kun koira+kaupunkiasuminen vaatii jätösten keräämistä. Mutta hyvä se on muita rohkaista ekompaan elämiseen :)

   Poista
 5. Aivan mielettömän hyvä idea! Mulla onkin siskolta saamat verhot jemmassa, joista en oikeestaan tykkää. Mutta tämä idea menee toteutukseen ihan varmasti ja verhot uuteen tarkoitukseen. Kiitos tästä! Näitä löytyykin pukinkontista tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän hyvä idea! Mulla onkin siskolta saamat verhot jemmassa, joista en oikeestaan tykkää. Mutta tämä idea menee toteutukseen ihan varmasti ja verhot uuteen tarkoitukseen. Kiitos tästä! Näitä löytyykin pukinkontista tänä vuonna :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!