Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Love knot -käsikoru

Netistä löytyy yllin kyllin aivan ihania ohjeita, että joskus olen aivan haljeta, kun olisi niin kiva tehdä niin paljon kaikenlaista. Aika valitettavasti on hyvin kortilla, kun tämän uudehkon Äiti-roolin lisäksi myös yritän samalla opiskella itseäni luokanopettajaksi. Jotain joskus kuitenkin valmistuukin. Yksi tällainen ohje, jonka ehdin toteuttaa, oli Love knot -käsikoru. Ohje tälle korulle löytyy täältä. Tein korun 1,0 mm hopeoidusta kuparilangasta apunani tavalliset pyörö-, latta- ja katkaisupihdit. Sovelsin hiukan ohjetta lisäilemällä ylimääräisiä kiemuroita. Olipa kivaa saada valmista aikaan ja nättikin tuli!Iloista viikon jatkoa!

11 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana! Kiitos myös linkistä, menee ehdottomasti tehtävien listalle!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Tuli inspiraatio tehdä tuollainen joululahjaksi jollekin, niin kirjauduin heti tuonne Wired Up Beadsiin.

  Mutta kysymys: Miten tuo ilmainen ohje maksetaan? Pitääkö valitan Payment by Phone Call, ja soittaako sieltä sitten joku? :) Tuleeko se ohje sähköpostiin vai oikein etanapostilla kotiin? ;) Kiitoksia avusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en muista, minkä kohdan klikkasin siihen maksutapaan, olisinkohan klikannut juuri tuon Phone Callin. Ei sieltä kukaan soittanut. Tietojen täytön jälkeen tuli sähköpostissa linkki ohjeeseen, mistä sen sitten sai ladattua. Annanpa vinkin: tulosta tai tallenna ohje itsellesi saman tien! Ostin samalla kertaa useamman ilmaisen ohjeen, avasin tiedostot, mutta en tallentanut kaikkia. Kappas vaan, parin viikon päästä nuo linkit eivät enää toimineet! Eli nyt sitten pitäisi ostaa nuo ohjeet uudestaan, jos ne haluaisi saada.

   Työn iloa!

   Poista
 3. Kiitos kiitos, voi kun nämä kommentit ilahduttavat mieltä!

  VastaaPoista
 4. Tämä on laji, joka on itseltänikin kokeilematta. Kaunis koru! =)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!