Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

Joulukalenteri ja vähän jotain muutakin

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta meillä ei näytä kyllä yhtään joululta vielä. Sen lisäksi, että ajatukset olisivat vauvamaailman ja opiskelumaailman lisäksi vielä kodinsisustuksellisessa maailmassa, on yksinkertaisesti tällä hetkellä liikaa. Yksi asia täytyy kuitenkin olla kunnossa, nimittäin joulukalenteri. Minusta on ihanaa odottaa joulua, tuota suurta kristinuskon juhlaa, päivä kerrallaan. Näin Kirsikan blogissa ihanan idean joulukalenteriin. Kaivelin materiaalilaatikosta Tim Holtzin paperinipsuttimia (mikä näiden nipsuttimien virallinen suomenkielinen nimi on?), tapettia (josta käytin nurjaa puolta), kuumaliimapyssyn ja käyttämättä jääneen taulunkehyksen. Nyt on meillä joulukalenteri, tosin aika tyhjältä vielä näyttää - mitä nyt meille aikuisille muutamat suklaat ja vauvalle parit tutit. Onneksi on vielä muutama päivä aika täyttää kalenteri ilahdutuskuntoon.


Tässä vielä muutamat korttihaastejutut. Lauran korttihaasteena oli simppeliä joulua. Päätin käyttää tämän vuoden joulukortteihin jämäsuirolaatikkoni antimia. Korttien teema taitaa "simppelin" sijaan olla "sakset ja liima". Jouluasetelman "kaava" on täältä. Jonain päivänä aion toteuttaa nuo kaikki asetelmat huovasta. Jonain päivänä, jonain toisena vuonna.


P*skarteluhaasteessa oli omanlaisensa kaava toteutusta varten. Käytin kaavaa yhteen sivuun beebiksen valokuva-albumissa.


Ihanaa joulukuun odotusta!

6 kommenttia:

 1. Kiitos jouluastelma-vinkistä! Menee to do-listalle, ei ehkä täksi jouluksi, kun pitää tehdä niitä juttuja, mitä ei viime jouluksi ehtinyt ;).

  VastaaPoista
 2. Kivojahan nuo kortit ovat! Yksinkertaisia, mutta täynnä sanomaa. Taidan laittaa idean korvan taakse. ;)

  Ihanaa adventin odotusta!
  inari

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja kaikki! Erityisen suloinen on tuo vauvasivu :)

  VastaaPoista
 4. kaikki työt ovat tosi kaunnita. Joulukortti idea on tosi hyvä ja mielestäni herkkä

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!