Sivut

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Korttihaastekortti ja Kyjy2012

Lauran korttihaasteena oli tehdä kortti "iäkkäämmälle ihmiselle". Tein sellaisen kortin, jonka antaisin iäkkäämmälle ihmiselle, eli rauhallisen värisen ja kauniin klassisen.


Aina silloin tällöin blogeissa näkyy mittavampia käsityöhaasteita. Ne ovat kovasti kutkuttaneet minua aina, mutta mukaan en ole ehtinyt tai uskaltautunut. Nyt osui niin monta JOSsia kohdalleen, että tällä kertaa on pakko osallistua.

Lankoja on varastoissa epämääräinen määrä + haluaisin päästä niistä eroon + haluaisin satsata langallisiin käsitöihin kankaallisia enemmän + on monta langallista käsityötä, jotka pitäisi tehdä muutenkin + löytyi sopivan laajalla aikavälillä oleva haaste = päätin osallistua KyJyyn.

Reunaehdot Kyjyssä2012: 1. 20 neule- tai virkkaustyötä tulee aloittaa aikavälillä 22.6.-6.8. (KesäYö), 2. ja saada valmiiksi 24.12. (JouluYönä),  ja 3. jokaisen työn tulee kuluttaa vähintään 50g tai 250 m lankaa. Lähtökohtaisesti yritän pärjätä jo varastossa olevilla langoilla, mutta muutamia ostoksiakin pitää näillä näkymin tehdä. Otin myös oikeudekseni ottaa muutaman varaslähdön haasteeseen mukaan, osuuhan laskettu aikani tuolle aikavälille, jolloin työt pitäisi aloittaa. Jos jostain syystä aikaa riittääkin yllinkyllin, korvaan varaslähdöt uusilla aloituksilla.

Tässä alustavaa suunnittelemaani KyJy-listaa:
1. Villahousut bebelle (varaslähtö)
2. Pomatomus-sukat (varaslähtö)
3. Aina valmis tilkkupeitto (varaslähtö)
4. Pehmopupu (varaslähtö)
5. Kärjestä neulottavat villasukat
6. Minipeitto Teddy-langasta
7. Villatakki
8. Myssy bebelle
9. Vaippahousut
10. Tiskirättejä
11. Tossut
12. Nipsutinlaukku
13. Kalanruotolapaset
14. Pipo isoveli-langasta
15. Stockholm-Helsinki -huivi
16. Karisma-lapaset
17. Pipo miehelle
18. Merenkulkija-sukat
19.Virkatut (ruotsalaiset) Lovikka-lapaset
20. ???


Siinä on haastetta kerrakseen, mutta minähän en haasteita pelkää. Olenkin valmistautunut jo laittamalla langat, puikot sekä ohjeet odottamaan käsityölaatikkoon, jotta aloittaminen on mahdollisimman helppoa ja aloittamiseenhan riitti jo se, että on luonut silmukat! Onneksi on jouluun asti aikaa saada valmista aikaan.

5 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, kortti on todella kaunis :) Tykkäisin itsekin saada, vaikka en kait nyt vielä ihan niin vanha ole xD
    Mulla kanssa on jo langat ja puikot / koukut valmiina odottamassa kahdessa korissa, että pääsis aloittamaan KyJyilyt... enää viikko xD

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!