Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kesätoppeja

Harmittava tosiasia on, että melko usein halvemmalla pääsisi ostamalla kaupasta uutena kuin tekemällä itse - täysin nurinkurista! No näin ei ole ainakaan minkään sellaisen vaatteen kohdalla, jonka etuliitteenä on äitiys, raskaus tai imetys. Lähenevä imetysaika vaati jonkinlaista liikehdintää vaatekaapin kohdalla. Kurkkaus kangasvarastoihin ja imetystoppien tekoon. Koska nyt mentiin kangasvarastojen ehdoilla, sain aikaisiksi riemunkirjavat paidat, mikä ei ole itselleni laisinkaan ominaista. Ihan kesämeininkiä kuitenkin. Kaavan piirsin boobin imetystopista.

Maha à la rv37.

Oranssihenkinen kangas on Marimekon. Puut tuovat ihanasti mieleen Tansanian akaasiat. Hauskasti "ylä- ja alaluukun" puut osuivatkin kohdakkain, ihan sattumalta. Ilokseni tämä paita mahtuu jo nyt päälle, ja kukapa muukaan kuvauksia seuraisi kuin linssilude Navi (jonka huomasin nykyään tottelevan paremmin nimeä Kissa kuin Navi). Violettihenkinen kangas oli arpajaisvoitto muutama aika taaksepäin.


Taidan olla musertamassa itselleni luomaa myyttiä siitä, että tapan kaikki kasvit, sillä parvekkeemme kukkii keltaisenaan kurkun kukkia. Ihan sama vaikka ei saataisi kurkun kurkkua, nimittäin suuri onnistuminen minulle on jo se, että olen siemenestä asti saanut kasvatettua jotain kukkivaa! Jei!


Ihanaa kesäviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Oo, maha! Kohta vauvakin on täällä, jännää :)

  Toimivia, kivoja JA kohtuuhintaisia imetysvaatteita tuntuu olevan mahdoton löytää. Perustopit kivoilla kuoseilla olisi tosi jees, varsinkin tuollaiset missä se imetysluukku "hukkuu" kankaaseen. Tässäpä sulle bisnesidea, täällä olisi ainakin yksi potentiaalinen asiakas ;)

  Aurinkoista loppuodotusta!

  VastaaPoista
 2. Onnea kukkivista kurkuista, se on kyllä hieno tunne! Mutta hei, onhan sinulla kasvamassa masussa jotain suurempaakin, joka kohta kukkii ja jonka olet tehnyt alusta asti :) Voi mitä herkistelyä maanantain kunniaksi! ;)

  VastaaPoista
 3. Onia: Bisnesidea on hyvä, mutta ompelutaitoni verrattain surkeat erityisesti trikoon kohdalla, että taidan täyttää vain omat vaatekaappini näillä yritelmillä... Ilmoittelen, jos kehityn huomattavasti tässä lähiaikoina!

  Niina: Tämä viherpeukalo-osuus onkin heikoin lenkkini... Katsotaan, minkälainen tyyppi sieltä meidän elämämme iloksi syntyy!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!