Sivut

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kaulahuivi

Nyt se on valmis. Eli se asustesetti, josta olen aiemmin postaillut valmistuneeksi lapaset ja pipon. Ja nyt se, minkä ensimmäisenä aloitin eli kaulahuivi, on vihdoin valmistunut. Ohje kaulahuiviin löytyy Suuresta Käsityölehdestä numero 2/2009. Pipon ohjetta fiksailin mieleisekseni ja lapasten ohje tuli päästä, sama pitsikuvio kuitenkin kaikista löytyy.


Välillä kyllä kyllästytti koko pitsimalli ja väri ja ne nurjat kerrokset, mutta nyt kelpaa ilolla ja ylpeydellä kietoa huivi kaulaan, pipo päähän ja lapaset tassuihin ja painella menemään. Ehkäpä niistä voisin ottaa ilo- ja voimaspurtin tulevaan viikkoon.Odotan kovasti kevättä. Ilokseni aurinko alkoi paistaa juuri ennen aamulenkkiä koiran kanssa. Nyt olikin kiva käpertyä aurinkoannoksen jälkeen jättikahvikupposen kanssa koneen ääreen postailemaan. Iloa ovat tuoneet myös viikko sitten Ikeasta ostamani narsissit, jotka puhkesivat kukkaan juuri. Terälehdet kiiltävät ihanasti ja ovat kauniin koristeellisia. Arjen orkideoita. Näitä iloisia ajatuksia haluan nyt vaalia!Iloisia ajatuksia myös teidän muidenkin sunnuntaihin ja tulevaan viikkoon!

8 kommenttia:

 1. Lopussa kiitos seisoo, kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 2. Ihana setti. Kannatti kyllä ahertaa loppuun saakka :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat!!Taitava olet ja kärsivällinen ilmiselvästi:)
  Mulla pukkasi itkun pintaan TAAS tuossa koiralenkin kohdalla.
  Kiitos sanoistasi Riihipirtillä.
  Meillä on niin kova ikävä. Aamulla kyyneleet sekoittuivat kahviin, kun suloinen tuttu karvakuono puuttui tutulta paikaltaan. Nuorempi koira on ihan sekaisin. Haukkuu vaan ikäväänsä ja ihmetystään kun leikkikaveri puuttuu. Mitenköhän tästä mennään eteenpäin?! Hiljaa vain päivä kerrallaan.
  NAutinnollisia ulkoiluhetkiä upeissa tamineissa!!

  VastaaPoista
 4. Hieno setti! Pitsikuviot on niin kauniita, kunpa joskus ehtisikin neulomaan jotain ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniin setin olet tehnyt, tykkään väristä ja tuosta kuviosta.

  VastaaPoista
 6. Kiitti kovasti kommenteista! On se kiva, kun saa muiltakin kuin itseltään taputuksen olkapäälle!

  Voi kun tekisi mieleni taas tarttua puikkoihin, on vaan niin huikea kiirus, että ei tahdo ehtiä. Ehkäpä sitä taas kohta :)

  Nättiä viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Todella hienot! En saisi aikasex mitään tollasta!

  Hyvää viikonloppua!
  Anu

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava tuo setti! ja tosi kivan värinen! Malli näyttää niin haastavalta, että en varmaan osaisi tehdä vaikka joku seisoisi vieressä opastamassa ;) Mukavaa viikoa sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!