Sivut

maanantai 3. tammikuuta 2011

Sinistä

Sain armaalta anopilta ihanan säkillisen kynttilänpätkiä. Valoin niistä yhtenä iltana sinisen sävyiset kynttilät. Osassa sinisistä kynttilöistä oli jonkinmoinen merellinen raikas tuoksu, mikä säilyi vienona, vaikka sekaan tuli muitakin kynttilöitä.Löysin ihanan romanttiset leimasimet, Chatsworthin Vintage collectionin, askartelukaupasta. Niistä syntyi tällainen neljän kortin setti, teen varmaan useammanvärisiä settejä, puotiini toki taas, jahka ehdin. Minusta nuo vanhat huonekalut ovat aina niin kauniita ja ihania...
Hymyrikasta viikon alkua!

8 kommenttia:

 1. Hei, tulin vastavierailulle. Täälläpä taidokkaita käsitöitä!!! Voi valtava kuinka upean villapaidankin olet tehnyt! Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 2. Mun piti tulla heti vastavierailullle =)
  Aivan ihania nuo tekemäsi kynttilät, hyvän värisiä! Ja nuo vintage-leimasinkuvatkin on tosi kivoja, niillähän voi tehdä vaikka minkälaisia juttuja....

  Mukavaa ja idearikasta uutta vuotta!

  Piijja

  VastaaPoista
 3. Hienoja kynttilöitä olet tehnyt.
  Kortit ovat upeita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis kommenteista! Kynttilöiden teko on helppoa ja jotenkin nautinnollista. On ihana katsoa itsevaletun kynttilän palavan, vieläpä kun materiaali olisi ilman pelastusoperaatiotani mennyt roskiin. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat leimasimet olet löytänyt, kauniita kortteja!:)

  VastaaPoista
 6. Minulla on nuo samat leimasimet! Mielestäni ne ovat aivan ihanat...ja ihanat kortit olet niiden avulla tehnyt.

  VastaaPoista
 7. Kiva, että kortit ovat saaneet positiivista palautetta. Itsekin olen ollut iloinen noista leimasimista ja mukavasta ja harmonisesta lopputuloksesta! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!