Sivut

tiistai 18. tammikuuta 2011

Kangasastioita

Kyllästyminen vaatekaapin sotkussa oleviin sukkahousuihin ja aina niiden sekaan katoaviin sukkiin sai minut tähän projektiin eli kangasastioiden tekemiseen.


Jämälaatikosta löytyi sopivasti sopivan kokoinen markiisikankaan pala, siitä sai yhteen astiaan jämäkän vuorin. Päälliskangas on Finlaysonin kangasta, yhtä suosikeistani. Kun markiisia riitti vain yhteen kangasastiaan, tein kirpparilta löydetystä mummon pöytäliinasta kahteen muuhun vuorin. Vaikka kyseinen kangas on söpö kukkineen kaikkineen, ei se valitettavasti ollut yhtä jämäkkä kuin markiisi, joten niistä astioista tuli vähän lerput. Onneksi sisältöä on paljon ja se pitää kipot pystyssä.


Pikkuhiljaa saadaan vaatekaappiinkin järjestystä! Meidän huushollissa onkin ollut hiukan suurempi järjestysinto päällä. Yksi henkarikaappi sai hyllyt, pois on heitetty tavaraa ja jämäkankaita ompelen kovaa vauhtia pois. Tavaran paljous ellottaa, tuntuu, että nyt on yksinkertaisuuden aika!

En malta olla jakamatta anoppilassa otettua kuvaa Navista, jolla oli niin ymmyrkäinen ilme. Raukka parka kärsii kovaa rakkauden kaipuuta anopin leikattua tyttökissaa kohtaan, leikkaamaton kun Navi itse on.


Seesteisiä ajatuksia iltaan!

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea!!!pitää vaan aika suuret astiat olla. Mutta ihanaa kun järjestys pysyy.

  VastaaPoista
 2. Kivoja!
  Tällaisia ollut ajatuksena tehdä, viel siel ajatuksen tasolla :D mut näihin sais hyvin kankaita tuhottua ja tulisivat tarpeeseen :D

  VastaaPoista
 3. Sani, vinkiksi tosiaan, että valitse riittävän tukeva kangas edes toiseksi kankaaksi, niin kipponen pysyy pystyssä paremmin ja näyttääkin paremmalta. Mietin, että olisikohan auttanut, jos ohuita kankaita olisi laittanut kahden sijaan kolme päällekkäin. Ehkä seuraavalla kerralla!

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin totta, itsekin kaihoan selkeyttä ja järjestystä. En vain ole yhtä näppärä käsistäni kuin Sinä! Upea idea ja tulevat kangaspalat käyttöön.

  Navi on kaunis kissa. Tytär alkoi jo taas huokailla kissan perään, kun näki kuvan. Meillä on talossa yksi kissa-allerginen, joten vielä ei ole ihan kisun aika.

  VastaaPoista
 5. No, mutta nuohan ovat upeat! Huh. Kyllä vaan kaipailee omakin vaatekaappini järjestelyä ja fiksailua. Oi jospa osaisin surruutella koneella tuommoiset sulostuttamaan ja järjestystä ylläpitämään. Muita kaappeja sain raivailtua ja aikamoinen kinos tuli poisheitettävää. Miten sitä muuttuukin ihminen hamsteriksi?! Pieneksitulleita vaatteita kiikutin Pelastusarmeijan keräykseen monen monta pussillista.
  Seesteisyyttä, iloa, levollisuutta ja valoa viikonloppuusi!
  Minusta on on mukavaa, että piipahtelet Riihipirtillä:)

  VastaaPoista
 6. ...hups ja vielä piti kertoman, että söpöläinen on tuo kaihomieli rakkaudenkaipuussaan...

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!