Sivut

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Päällystetyt rasiat

Rakastan vanhoja peltirasioita. Eikä niiden tarvitse olla niin vanhojakaan! Niissä on jotain mukavaa vanhanajan tunnelmaa. Eilen ostin Ikeasta peltirasioita (kolme eri kokoista samassa paketissa, muistaakseni 2,95€), ne olivat valkoisia kera mustien kukkien. Koska kokoelmani peltirasiat toistavat punaista aina jossain määrin, päätin jo Ikeassa, että päällystän rasiat jotenkin.

 Minulla oli entuudestaan yksi Marimekon peltirasia punaisesta Muija-kuosista. Satuinpa varastoistani löytämään samaa kuosia ja samaa väriä olevaa kangasta, joten päällystin sillä kaikki kolme rasiaa. Kivan näköistä tuli ja nyt pysyy mauste- ja teepussit kurissa mutta hollilla!


Löysin jokin aika sitten mummini vanhan pienen leijonapastillirasian. Ajattelin, että jahka löydän toisen samantyylisen pienen vanhan peltirasian, voisin kehystää ne vaikkapa keittiöön kokelmien jatkoksi!


Työntäyteinen viikko edessä, mutta kuten toinen mummini sanoi: "Suu hymyyn, vaikka sydän mätänis." Joten hymy huuleen ja kohti uutta viikkoa ja uusia haasteita!

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo päällystäminen ja kiva sattuma tuo sama kuosi.
  Kivan pikkuhyllyn olet koonnut lasilevystä ja juomalaseista, täytyykin laittaa tuo mietintään :)

  Hyvää työntäyteistä viikkoa, silloin ainakin viikko menee nopeasti, kun on paljon hommia.

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvä idea!!! Ja Terveleijonarasiahan on jo aarre!
  Kaunis kiitos tunnustuksesta ja paljon onnea omastasi. Mukavaa alkavaa viikkoa ;)

  VastaaPoista
 3. Voi, kuinka mainio idea! Sopivat niin kauniisti nyt kaikki yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Nätit purkit!
  Minullakin on tuo tervaleijonarasia. Pidän sitä matkoilla tablettirasiana:)

  VastaaPoista
 5. Iloinen sattuma, minullakin on kaksi samaa purkkia kuin tuossa kuvassa; paulig- ja muijapurkki :) Päällys on loistava idea!
  Mukavaa työviikkoa.. sinulla on kivat mummit ;)

  VastaaPoista
 6. Hei! Löysin blogisi FB:n Ompeluseura - Uusi tuleminen -sivun kautta. Oli oikein mukava nähdä, millaisia käsitöitä olet tehnyt. Kiitos vinkeistä. :)

  Minullakin on pari tuollaista Pauligin purkkia sekä yksi punainen Muija-purkki. Tällä viikolla löysin kirpparilta valkoisen Muija-kuosisen lakanan, jonka ostin 1,5 eurolla. Hyvää talven jatkoa! :)

  VastaaPoista
 7. Tuollainen peltirasia leijona on hallussani. Jos olet kiinnostunut laita meiliä lmklpr@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!