Sivut

perjantai 14. tammikuuta 2011

Käsinukke eli käsikissa

Tein vuosia sitten sukulaissiskoksille käsinukkekissat joululahjaksi. Nyt heidän pikkuveljensä on täyttämässä neljä ja oli kuulemma toivonut samanlaista käsinukkea, jossa piti olla "valkoista, ruskeaa ja mustaa". Valkoista fleeceä löytyi varastosta, korviin ja hännänpäähän tuli ruskeaa college-kangasta. Musta jäi nyt vain silmien ja nenän pään tasolle. Söötti siitä kuitenkin tuli!

 

Kaavat kissaan löysin vielä varastoistani, mutta pöhkö en ollut kopioinut ohjetta. Kaava oli siis jostain ulkomaalaisesta käsinukkekirjasta. Onneksi olin kirjoittanut kaavoihin kirjaimia, joiden avulla osasin yhdistää palat, mutta kyllä silti piti välillä vähän miettiä. Olkoon tämä opetuksena siitä, että lainakirjoista on kaavojen lisäksi hyvä kopioida myös ohjeet. Olisi tässäkin työssä nopeuttanut kummasti. 
 
Olohuoneen koristeikkuna sai joulukoristeiden tilalle rikkinäisestä kattokruunusta talteen otetut kristallit.

Nyt on viikonloppu ja viikonloppureissu edessä. Sitten alkaakin maanantaina arki ja koulunpenkille paluu. Nyt pitääkin sitten nauttia vielä joululoman rippeistä täysin rinnoin.

Oikein rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihan käsinukke! ovat lapsille mieleisiä, voi niin käyttää mielikuvitustaan leikkiessään!!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meillä myös pojat piti pienokaisina kovasti käsinukeista :) Kaunis ja hellyttävä kissa syntyi kätösissäsi. Tsemppiä koulu uurrastukseen ja alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että löytyy lapsia, jotka tahtovat leikkiä "kunnon leluilla". Käsinuket ovat oivallisia mukaviin mielikuvitusleikkeihin. Käytän käsinukkeja aika paljon töissäkin:) Lapset kuuntelevat korva tarkkana, mitä orava tai pupu kertoo....
  Suloinen kissimirri! Olet taitava!

  Voimia ja jaksamista arjen aherrukseen!

  VastaaPoista
 4. Olen etsimässä käsinuken kaavaa, että saisin tehdä sellaisen pienelle pojalleni. Todella suloinen kissa :) Muistatko mistä kirjasta ohje on?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!