Sivut

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Puutaulut äänenvaimentimiksi

Ongelmana vitivalkoisessa vuokrahuushollissamme on ollut kaikuisuus, joka ei matoilla tai verhoilla häviä. Ei tarvitse kuin vähän pärähtää, niin ääni on kovempi kuin luulisi, ja voitte uskoa, että kun tämä minineito sanoo phaa, niin siinä kaikuu korvien lisäksi myös seinissä. Tauluja siis kehiin. Ajattelin lisätä äänenvaimennusta kankaisella taululla. Keväällä tein typykälle puuaiheisen pötköttelypeiton (joka sekin taitaa päätyä seinälle ääntä vaimentamaan). Samalla kaavalla tein työhuoneeseen hillitymmän värisen puutaulun.


Melkeinpä samalla vaivalla tein toisenkin väreiltään peilikuvaksi. Ajattelin, että nämä olisivat olleet hauskat vierekkäin, mutta vähän mälsältä näyttää. Ikuisuusprojektilistalleni tuli ajatus siitä, että toiseen keksisin jonkun värikkään asian, vaikkapa oravan. Sitten nämä taulut yhdessä eivät olisi niin mälsät. Siihen asti kuitenkin ajattelin tyytyä ratkaisuun, että vain toinen tauluista on esillä ja toinen saa piileskellä mälsänä sen takana.


Haikeana katselen ulos, missä lehdet putoilevat puista. Niin se syksy vaan porhaltaa esiin. Toivotaan syksyyn ja talveen paljon aurinkoisia päiviä, niin ei tunnu pimenevät illat niin synkiltä!

5 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat kaikusyöpöt =D

  Kuvassa näyttävät hyviltä noinkin mutta voi tosiaan olla kivaa saada niihin tai toiseen pieni väripläikkä.
  Minulle tuli heti mieleen toukka ja perhonen.

  VastaaPoista
 2. Hienoa ideointia ja tosi kiva toteutus! Toivottavasti keksit pian mieluisen väriläikän, että toinenkin taulu pääsee esille.

  VastaaPoista
 3. kivoilta ne näyttää, tosiaan, täältäkin saa tauluaihioideoita, jo pikkuketun puuhamaassa ihastelin kankaista taulua ja tuumasin, notta yks seinä tämänkin vuokrahuushollin seinistä on vielä ihan paljas... mietintämyssy raksuttaa....

  VastaaPoista
 4. Puuhakas sinä oletkin.Ja kyllä aika ei riitä aina just kun haluais,mutta eihän ne idikset mihinkään häviä=)Puuhastelu on vaan niin mukavaa.
  Mukavaa viikonloppua ja söpönen vauveli uusi hattu päässä=)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!