Sivut

maanantai 24. syyskuuta 2012

Pingviinejä harsossa, harsoa kortissa

Harsoja kuluu vauvaelämässä vaikka mihin suun pyyhkimiseen sun muuhun. Suurin osa meidän harsoista on niitä tylsiä valkoisia, ja niihin piti tietysti keksiä jotain. Kaivoin aiemmin tekemäni pingviinisabluunan sekä silkkipainon esiin ja painoin pingumeininkiä harsoihin. Yksi pingviineistä sai myös hiukan kullanhohtoista glamouria nokkaansa ja ympärilleen. Tein myös pingviinipehmolelun - pingviini on painettu vanhalle lakanalle ja täytettä otin elähtäneestä vanhasta tyynystä, hyvin kierrätyshenkinen lelu siis. Selkeät rajapinnat ilahduttavat vauvan silmää.


Harso/tylli oli teemana myös p*skarteluhaastessa. Tässä haastekorttini.

Resepti: kierrätyskartonki, kuviopaperi, itse tehty paperi, vintagekuva, harsorusetti, paketissa koristeena ollut ruusu

Muistakaahan sytytellä pimeisiin iltoihin valoksi kynttilöitä!

PS. Olen saanut suloiset tunnustukset blogeista Mun Sun Meitin ja Villa Variksenmarja. Kiitän heitä kauniisti näistä! En tällä kertaa jaa eteenpäin näitä tunnustuksia yksinkertaisesti siitä syystä, että en vauvan takia ehdi miettimään ja etsimään uusia blogeja, joille haluaisin antaa tunnustusta. Seuraavalla kertaa sitten :)

4 kommenttia:

  1. Ihania pinguja! Tosi kiva leluna!

    VastaaPoista
  2. Ihania harsoja! Kiva idea, harmi vaan ku meidän neiti on kasvanu harsoiästä jo ohi... :) Kaunis korttikin :)

    VastaaPoista
  3. pingu on pop! Me siskon kanssa tukevasti aikuisiässä kateltiin kovasti pinguja ja ostinpa hälle VHS:llisen niitä lahjaksikin. Mikä niissä elukoissa oikein viehättää? Ihania riepuja tuli kuitenniin!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!