Sivut

maanantai 7. helmikuuta 2011

Nallekaverit

Tällaiset kaverukset valmistuivat viikonloppuna Tildan ohjeiden mukaan. Nalle oli todella helppo ja nopea tehdä niin kuin ohjeenkin nimi "Helppo nallekarhu" vihjaa. Siinä ne nallet nyt sitten hienosti poseeraavat vanhemmiltani muutamia vuosia sitten saadun vanhan matkalaukun edessä. Toinen lähteekin matkaan ensi viikonloppuna tuttavan vauvalle.


Edessä on työntäyteinen viikko. Onneksi viikko kuluu vauhdikkaasti ja pian on taas viikonloppu, niin pääsee taas käsitöiden makuun!


Blogi on saanut muutaman uuden lukijan ja ihanasti monet ovat jaksaneet kommentoidakin. Olette saaneet minut vallan hyvälle tuulelle! Kiitos kaunis!

Hyväntuulisia ajatuksia viikkoihinne!

6 kommenttia:

 1. Suloisia! Jotenkin mulle tulee tuosta ekasta kuvasta mieleen "Urpo ja Turpo" (vaikkei mulla ole hajuakaan miltä ne oikeasti näyttää). Meillä on kovasti esikoinen halunnut viime aikoina kuulla tarinoita kyseisistä nalleista, siitä varmaan putkahtivat päähän.

  Aivan ihani kuvia ja juttuja sulla täällä muutenkin!

  VastaaPoista
 2. söpöt, suloiset ja hienot nallekaverit!

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanuuksia nämä kaverit ovat! Olen kova nallefani ja multa löytyy kotoa toistasataa nallea, mutta tällaisia ei vielä ole. Pitää etsiä tuo Tildan ohje ja koittaa tehdä itsekin.

  Aurinkoista maanantaita!

  VastaaPoista
 4. Siitä Tildan joulukirjasta löytyy ohje! Oli todella helppo ja nopea tehdä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!