Sivut

tiistai 15. helmikuuta 2011

Uusi lautanauha

Innostuin viikonloppuna oppimastani lautanauhatekniikasta niin, että heti aloin tehdä kyseisellä tekniikalla vyötä. Langaksi valitsin paksua karstalankaa, jota sain tädiltäni ison kassillisen luonnonväreillä värjättynä. Keväistä keltaista, vaaleanpunaista ja tummemman punaista. Langassa oli kuitenkin huono puolensa: Karstalanka takkuuntui todella helposti muutenkin paljon kiertyvässä tekniikassa. Paljon meni aikaa lankojen selvittelyyn, ja lanoliinille allerginen oleva ihoni huusi aarg, kun joutui repimään käsittelemätöntä villalankaa verrattain paljon. Mutta valmiiksi sain ja aika kiva tuli!Seuraavaksi voisinkin kokeilla jotain vähän ohuempaa ja taipuisampaa lankaa!


Isäntä toi ihania tulppaaneja miulle, tulee aivan pionit mieleen. Ihania, eikö? Näistä nautin kovasti, ja raikkaasta auringonpaisteesta!

Mukavaa pakkasviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mistä saa noin ihania tulppaaneja? Tosiaan ihan kuin pioneja. Tekemäsi nauhat on makeet! Tuli mieleen heti vyöksi kuluneisiin farkkuihin...

    VastaaPoista
  2. Isäntä sanoi, että kukkakaupasta :) Tällainen miesmäinen "selkeä" kommentti! Pääsen heti huomenna testaamaan nauhaa farkkujen kanssa. Heti on jo uusi lautanauhaidea, taidanpa tehdä puodinkin puolille, jahka joudan. Kauhia, kun villitys vie mennessään :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!