Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Neuleen muodonmuutos

Pääsiäinen voi olla vaarallista aikaa - veljeni peruutti huomaamattaan kynttilään ja sai mojovan reiän puuvillaneuleeseensa (onneksi ei käynyt sen pahemmin). Reikä oli niin mittava ja näkyvällä paikalla, ettei sitä oikein olisi siististi saanut korjattua, joten sain neuletakin kangasvarastohini "jos keksisin siitä jotain". Asteri-matolla alkanut harmaa-teema sai jatkoa neuletakista tehdyillä tyynynpäällisillä. Tykkään noista neuleen etuliepeen hillityistä palmikoista ja taskuista kovasti! Vielä jäi neuletakista tilkkuja, katsotaan, mitä niistä saan aikaiseksi...


Tänään onkin vuorossa jotain jännittävää, sillä olen menossa sovitusnukkekurssille! Saan vihdoin oman sovitusnuken, joka on vieläpä minun itseni kokoinen! Ja kieltämättä olen iloinen myös ihka omasta vapaapäivästä, joka on omistettu näpräämiselle. Yritän ottaa paljon kuvia ja kertoa täälläkin sovitusnukentekokokemuksista mitä pikimmiten!

Mukavaa sunnuntaita!4 kommenttia:

 1. Kauniit tyynyt. Ja tuo matto on mielettömän kaunis, ihana tuo syvä tumma harmaa.

  VastaaPoista
 2. Tulipa nätit! Täytyykin tiirailla vieraita sillä silmällä ja laittaa neuleisiin pukeutuneiden vieraiden aikaan kynttilämeri loiskumaan :)

  VastaaPoista
 3. Sinä se kyllä olet taitava jatkamaan tavaroiden käyttöikää. Tosi kauniit päälliset ja se aiempi mattokin!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava idea, ja kaunis lopputulos. Omaperäistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!