Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

Piiipooo, piponii...

Mitä, mitä, saanko minä joskus jotain valmiiksikin? Tarvittaessa näköjään. Pitkät kutrini ja niitä vetelevä vauva tarkoittaa käytännössä sitä, että hiukset on oltava nutturalla koko ajan. Nuttura ei mahdu mihinkään entiseen pipooni, joten tähän asti olen kulkenut korvaläpillä höystettynä. Nyt sain aikaiseksi painella lankakauppaan ja tehdä asialle jotain. Ohje on täältä, ja lankana oli Vidal Alpacan Baby Alpaca, jota kului n. 75 grammaa. Piposta tuli ISO. En tiedä, oliko syynä käsialani vai eri lanka kuin ohjeessa (langoilla kuitenkin sama neuletiheys). No, mahtuupa nuttura juu. Eikä jäädy järki.


Sain Kvaakkulilta tunnustuksen ja haasteen, jossa piti kertoa kahdeksan paljastavaa asiaa ja  jakaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle. Tälläkin kertaa jätän tämän jakamatta eteenpäin, sillä en muista enää, että kenelle kaikille olen tunnustusta antanut. Sanottakoon kuitenkin, että kaikki blogit, jotka näkyvät blogiluettelossani ovat minulle mieluisia ja tunnustuksen ansaitsevia - ottakaa siis halutessanne mukaanne!


Paljastan, että...
1. Tyttäreni ei kohta taida olla enää vauva vaan ennemminkin taapero. Hänellä on hötkyjalat, jonka ansiosta huushollissa konttaillaan täyttä häkää sinne tänne ja pysähtyessä noustaan tukea vasten seisomaan. Ikää hänellä on seitsemän kuukautta ja kaksi päivää.
2. Omaan samanlaisen hopun kuin tyttäreni - aikailu on tylsää ja asioissa pitää päästä eteenpäin.
3. Jos koen, että en saa riittävästi päivässä aikaiseksi, pesen pyykkiä.
4. Nautin pyykinpesusta. Naimisiin mennessämme sovimme mieheni kanssa, että hän imuroi ja minä pyykkään, sillä mieheni mielestä minä en osaa imuroida ja minun mielestäni mieheni ei osaa pyykätä. Lisäksi inhoan imurointia. Ja mieheni inhoaa pyykkäämistä. Miten kätevää!
5. Olen imuroinut edellisten kolmen ja puolen vuoden (eli avioliittomme) aikana ehkä kahdesti. Molemmilla kerroilla mies oli kipeä ja hommaan kykenemätön.

6. Aikaansaaminen on minulle pahe. Multitaskaan oikeastaan koko ajan. Lempimultitaskaukseni on neulominen+kuntopyöräily+telkkarin katsominen.
7. Opettelen ottamaan rennosti. Eli minun tapauksessani tekemään vain yhtä asiaa kerrallaan. Se on todella vaikeaa.
8. Rakastan päiväunia!

Viikonloppuja!

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää vaikka onkin iso. Meillä on sama jako mieheni kanssa; minä pyykkään ja hän imuroi. Imurointi on mielestäni maailman vastenmielisin homma.

    VastaaPoista
  2. Hieno pipo=)
    Meillä taas mies imuroi noin kaks kertaa vuodessa;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!