Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Lehtikoru

Koruhartsia on nyt tullut testailtua erinäisiin juttuihin, viimeisimmäksi päätin testata sitä luonnonantimiin. Antimet tällä kertaa oli erilaisia lehtiä. Prässäsin lehtiä ensin kirjan välissä, sitten levitin hartsia sille "ruotopuolelle" niin reilusti kuin mahdollista. Kun hartsi oli kuivunut, raaputtelin lehden toiselta puolelta pois. Sitten tein revolveripihdeillä eli kansankielellä nahkapaskalla reiän ja käytin samoin tein tähän koruun. Tuli aika hauska ja persoonallinen!
 Blogia kirjoittelen edelleen hiljalleen. Tässä on ollut lomamatkaa ja vesivahinkoa ja ensi viikolla muutto uuteen kotiin, eli monenlaista. Odotan vain, että arki rauhoittuisi sen verran, että pääsisi taas blogistelemaan enemmän. Muuten toivottelen raikkaita syystuulia!

8 kommenttia:

 1. Kivannäköinen syyskoru!
  Iloa ja valoa syyspäiviisi ja voimia vesivahingon ja muuton kanssa!

  VastaaPoista
 2. Tosi upea koru...onko vaikea tuo tekniikka?

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! Tuollaista voisi kokeilla itsekin

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Koruhartsitekniikka ei ole kovin vaikea: kahta eri ainetta sekoitellaan, sitten käytetään ja sitten pitää antaa kuivua. Miksaussuhteessa kannattaa olla tarkka. Jos tekee muottiin, voi tuotosta joutua hiomaan ja kiillottamaan. Sellaista pääosin se :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana koru! Täytyisi varmaan kokeilla tuota hartsia:) Tuota korutyyliä kannattaa sinun jatkaa. Siis todella upea.

  VastaaPoista
 6. Syksyn teemaan oikein sopiva koru! Sujuvaa muuttoa!

  VastaaPoista
 7. Oi, tämä on vaan NIIN ihana! Muratti on lempikasvini! Rakastan tätä! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!