Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

Papin rouva -koru

Minulla on ollut työn alla jo pidempään yksi isompi projekti, joka on pitänyt minut kiireisenä. Nyt se on valmis ja esittelen sen teillekin.

Minua pyydettiin keväällä suunnittelemaan tänä viikonloppuna järjestetetyille Suomen Papinpuolisoiden Liitto ry:n kesäpäiville oma koru. Olin juuri tuolloin tutustunut koruhartsitekniikkaan ja idea synty päässäni heti. Nimesin heti alussa korun Papin rouvaksi, sillä Papin rouva symboloi minulle nöyrää, pyyteetöntä ja epäitsekästä hengellisen työn taustatyöntekijää. Näitä taustatyöntekijöitä on ollut yhtä kauan kuin on ollut hengellisen työn tekijöitä. Halusin korun tuovan kunniaa tälle näkymättömämmälle työlle, on se sitten esirukousta tai kahvinkeittoa. Korun taustaksi tuli ikivanhaa Raamattua muistuttamaan historiasta ja perinteistä. Korun etualalle valitsin katseenvangitsijaksi kielon, siellä kielo on kaunis, herkkä ja voimakas kukka. Kielot asettelin eri tavoin koruihin, jotta jokainen korun omistaja voi itse tulkita ja liittää koruun oman tarinansa.7 kommenttia:

 1. Ihana koru!
  Onko vaikea tekniikka tuo koruhartsi? Olis kiva kokeilla! Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Suloiset♥
  Hmh. Bloggeri ei anna minun kommentoida kuin anonyymisti. Vilkutan ja halaan täältä Riihipirtiltä:)
  Lämpöisin aatoksin, Tinttarus

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Koruhartsityöskentely ei mielestäni ole kauhean vaikeaa. Tietysti ylimääräistä työtä tulee hieman siinä, kun muotissa tehdyt korut pitää vielä hioa ja kiillottaa. Muuten aika iisiä. Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Aivan uniikki tämä Papin rouva-koru, mutta vielä uniikimmaksi sen tekee hienosti kuvattu korun tarina.
  Kannan herkkää koruani kiitollisena omasta papistani ja varsinkin korun tekijästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!