Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Pilviä siellä, pilviä täällä, hopeareunuksia pilvien päällä

Pilvistä on. Ja sateista. Olen yrittänyt omaksua isäni periaatepäätöksen, että säästä ei valiteta. Ajattelenkin sään olevan hyvin pitkälti pukeutumiskysymys. Sadetakki päälle, kumpparit jalkaan ja ulos.

Hartiat alkavat ilmaista mielipiteensä vauvan kantamisesta, ja minä olen ehtinyt antaa ja myydä kaikki tekemäni kauratyynyt, joten uutta kehiin. Pilvisen sään kunniaksi päätin tehdä pilven muotoisen kauratyynyn lakanakankaasta ja pitsiverhosta, sisällä on linnuille tarkoitettua kauraa. Aika söpö tuli, sanoisin!


Sopivasti myös pskarteluhaasteessa oli tehtävänä pilviä, pilviä. Kortti valmistui jämäsuiroista, kartongista, 3d-tarroista, kauratyynyn jämäpitsiverhosta ja tekstistä "every cloud has a silver lining". Se on yksi lempparielämänviisauksistani. Erityisesti tänä syksynä olen saanut huomata, että muutaman vuoden takaiset vastoinkäymiset ovat kääntyneet edukseni tänä syksynä. Enpä olisi uskonut. Yritän siis vastaisuudessa muistaa, että vastoinkäymisessä piilee hyvän siemen ja pilvellä oikeasti on hopeareunuksensa.


Paljon hopeareunuksia tämän viikon pilviin!

4 kommenttia:

  1. Ihania pilviä! Tuo kaurapussin muoto on varmasti tosi kätevä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä on taas nätisti ja käytännöllisesti hyödynnetty vanhoja materiaaleja. Aivan ihana korttikin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!