Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kaurapingviini - tai oikeastaan -armeija

Nappasin jokin aika sitten vanhemmiltani mukaan vanhan silkkipainon, jolle ei enää siellä ollut käyttöä. Pitkään silkkipaino sai odotella kaapissa, kapistus kun oli minulle vieras ja jänksätti kokeilla sitä ensimmäistä kertaa. Eilen kuitenkin sain voitettua jänksätyksen, piirsin pingviinisabluunan ja ajattelin kokeilla silkkipainoa ensimmäisen kerran. Olen myyty! Lopputulos oli niin hauska ja suloinen (vaikka itse sanonkin), että minun oli pakko tehtailla pingviinejä muutaman sijaan yli kymmenen!


Tein pingviineistä kauratyynyjä (muutaman puodinkin puolelle) talvi-iltojen lämpimiksi - mikrossa kun pitää pingviiniä hetken, lämmittää se mukavasti hartioita pidemmän hetken, auttaa mukavasti lihasjumeihinkin. Yhden (kuvassa oikealla) täytin vanulla. Ja jälleen tuli todistetuksi kissamme linssiludepakkomielle. Tyynyt saivat olla rauhassa niin kauan, kunnes aloin niitä kuvata. Olipa yön aikana pehmopingviiniin ilmestynyt yhdet kynnen jäljet, eli kai nämä käsityöt kiinnostavat Navia muulloinkin.


Pitäkää itsenne lämpiminä!

8 kommenttia:

 1. Upeita! Olet kyllä onnistunut hienon sabluunan piirtämään!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia, taitavasti piirretty pingviini.

  VastaaPoista
 3. Enpä ihmettelisi, vaikka kohta marssisi oikea pingviiniarmeija vastaan, niin kylmä tänään on ollut. Vaikka ollaan Etelä-Suomessa, eikä -Navalla, pakkasta oli aamulla mittarissa -30 astetta. Piti oikein kaksi kertaa katsoa mittariin!
  Sinun pingviinisi ovat hienoja ja lämmikettä sitä tarvitsevat lihakset kuin muutkin jäsenet. Ja Navi ymmärtää hyvän päälle - onhan pingviini aika tuhti tipu :D

  VastaaPoista
 4. Ihania! Tuli lämmin jo ajatuksesta. Mielettömän hienon sabluunan olet tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Kiitän ja niiaan jälleen! Täytyy kyllä suomalaisen vaatimattomuuden nimissä todeta, että pingviiniä en ole täysin mielikuvituksen varassa piirtänyt, vaan kuvahaku on ollut verraton apu :) Nyt kovasti mietin, että mikä olisi seuraava eläin, mitä testaisin! Lämpimiä ajatuksia maanantaihin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!