Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Paperia ja valokuvahaaste

Taas on tässä huushollissa innostuttu! Törmäsin netissä erinäisten reittien kautta paperinvalmistukseen. Olen aina luullut, että se on jotain hurjan hankalaa, mutta pöh, siihenhän tarvittiin vain vettä ja sanomalehteä ja kehikko. Kun innostus iski tuosta noin vain, kehikko syntyi vanhasta ikean valokuvakehyksestä ja siihen ilmastointiteipillä teipatusta organzasta. Ja eilen kävin hommiin.Hyviä vinkkejä löytyi täältä.


Silittelin paperit kankaan läpi puolikuivina ja annoin kuivua tähän aamuun. Kun paperina oli pelkkää sanomalehteä, tuli aika harmaa satsi. Toisaalta tämä olikin vain harjoituserä. Tästä lähtee innostus liikkeelle ja tuotekehittely myös :) Haaveena on, että jos vastaisuudessa omat korttinsa tekisikin alusta loppuun paperia myöten itse. Katsotaan, miten tämän innostuksen kanssa käy.


Sain Kirsikalta valokuvahaasteen, jossa piti ottaa neljännen valokuvakansion neljäs kuva, esitellä se muille ja heittää haaste neljälle eteenpäin. Koska kuvani pääosin ovat tekemisiäni, jotka olen jo esitellyt, ja lähimmäisiäni tai muita henkilökohtaisuuksia, ei kuvan valitseminen onnistunut ihan tuosta noin vain. Päätinkin esitellä kuvia kaksi. Nämä kuvat ovat hyvin lähellä neljättä kansiota ja neljättä kuvaa. Kuvat ovat vuoden takaa.


Tässä kuvassa Navi ja Nipsu, kullanmuruset, ehkäpä ainoita kertoja, kun he ovat nukkuneet noin lähekkäin. Navi on ihan pentu ja kärsi aknesta. Nyt on akne parantunut ja kissa aikuistunut. Nipsu vouhottaa kuten ennenkin.


Tämä kuva on vuoden takaiselta Tansanian reissulta, sateen utuinen hetki Ngorongoron yllä. Muutama muu reissukuva löytyy täältä

Valokuvahaasteen heitän eteenpäin blogeille

Innostavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiitos ! Nämä ovat aina mukavia :-)

  Oioi, Tansania kuulostaa aivan mahtavalta ! Olen suorastaan hieman kateellinen !

  VastaaPoista
 2. Vau, Tansania! Ja tuo lemmikkikuva on ihan mahtava!

  VastaaPoista
 3. Kiitti paperintekovinkistä! Oon aina karsastanu ko. touhua kun oon aatellu, että sen tekemiseen tarvitaan vaikka mitä spesiaaleja värkkejä.

  VastaaPoista
 4. Olen joskus ollut paperintekokurssilla, se on kyllä kivaa puuhaa! Hauskinta on se kun paperiin voi sekoitella vaikka mitä: mausteita, kasvinosia... Täytyypä itsekin taas joskus kokeilla. Söpöt nuo kaverukset päivänokosilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!