Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Henkarin päällisiä

En ole mikään muovin suuri ystävä. Henkareissakin yritin tehdä muovia siedettävämmäksi lajittelemalla samanlaisia samoihin paikkoihin, mutta sekin jo vähän kypsyttää. Siispä kävin henkarin päällisen tekoon!


Tein kolme päällistä neljästä eri kankaasta, toisella puolella kaksi eri kangasta ja toisella yksi. Näin taas sain kangasvarastojani käytettyä. Voi kun se hupenisi jo, niin pääsisin uusien kankaiden ostoon... Muovihenkareita vielä riittää, joten päällisiäkin voi tehdä sitä mukaa, kun vaan jaksaa!


Viikonloppu on mennyt opiskeluiden merkeissä, Isäntäkin oli työmatkalla. Onneksi näistä kahdesta suloisesta riittää iloa, siinä nukkuivat kuin Chanelin logo!


Rauhoittavia ajatuksia hiljaiseen viikkoon!

6 kommenttia:

 1. Kivoja, tuollaisia täytyisi tehdä minunkin jossain välissä :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja. ihanainen kuva noista nukkujista

  VastaaPoista
 3. kivat hengarin päälliset!
  iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Suloinen pussukka saapui perille! Tämä ilahtunut nuhanenä kiittää♥ MAksukin varmasti on jo perillä?!
  Miten paljon maksaisi samasta ihanasta kankaasta semmoinen korkea isompi? Olishan ne aikas söpöliinit yhdessä:)

  VastaaPoista
 5. Ihania hengareita:-) Kissanpennuista.. Ei ole mitään erityistä rotua. Ihan maatiaiskissanpentuja ovat. Tuo äitikissa on pitkäkarvainen ja näyttäisi, että tyttökissa, Tellu, on pitempi karvainen ja luulen, että toinen mustista poikakissoistakin on pidempi karvainen. Toki en vielä osaa varmaa sanoa, mutta siltä näyttäisi.. Niin kovasti toivon, että näille koti löytyy:-)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!