Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Lammas

Kangasvarastoissani on jo pitkän aikaa vienyt paljon tilaa froteekankaan jämä. Pitkään on ollut aikeissa tehdä siitä Tilda-lammas, mutta nyt vasta ryhdyin tuumasta toimeen.


Kun esittelin ylpeänä valmista lammasta Isännälle, häneltä pääsi naurunremakka! Ei se lammasta hänen mielestään muistuttanut. Lohdutukseksi naurunremakka pääsi myös Tilda-kirjan lampaalle, joten kyse oli onneksi siis lampaan mallista eikä niinkään työni jäljestä.


Aurinko paistaa ihanasti! Täytyy mennä samoin tein heti aamutuimaan nautiskelemaan siitä vaikkapa ladulle! Aurinkoisia ajatuksia!

10 kommenttia:

 1. Ihana lammas, minullakin on samat materiaalit lojuneet kaapissa jo vuoden. Toivottavasti tuo ompeluinspis pian iskisi:)
  -Hanne-

  VastaaPoista
 2. Hurmaavan suloinen määkijä!
  Aurinko otti heti aamusta syliinsä. Harmi vaan, että vanha tuttavani, polvikipu, saapuili visiitille, joten ladulle ei ole lähtemistä tänään.
  Auringon sylihoitoa ja iloisia hetkiä sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kohteliaisuuksista, lampaan itseluottamus kasvoi niistä kovasti :)

  Voi tinttarus, paranemisia sinulle! Nauti auringosta kuitenkin!

  Aurinkoisia ajatuksia ladulta heitän teille!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Paljon mieluummin minä tuon ottaisin, kuin oikean lampaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Mä oon kans halunnu tehä tommosen, mut en oo viel ehtiny. Noi on niin söpöjä :)Mun blogissa on sulle jotain :)

  VastaaPoista
 6. No pöh miehelle! :D Lammas on tosi kivan näköinen!

  Voi hitsi, mä olen pohtinut ja pähkäillyt yhtä vauvalahjaa - multa tilattiin pehmolelu - ja tuo lammashan olisi hyvä! Se on sympaattisen pullea, mukavan tuntuinen käteen ja kaunis. Kiitos ideasta ja muistutuksesta tuon tildahahmon olemassaolosta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä kerran ja kiitti Ninnuska myötäpöhhistä! Se oli ihan mukava ommellakin, että siinäpä hyvä lahja!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!