Sivut

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Amigurumi - pikkuinen majava

Löysin tällaisen hauskan virkkauskirjan, Mia Bengtssonin Amigurumi - Virkkaa omat maskottisi. Sitäpä piti päästä heti kokeilemaan! Kyseessä on siis yksinkertaiset virkatut hahmot, joiden alkuperä on Japanissa.


Kirja on pieni ja helposti lähestyttävä. Tosin ohjeissa kehoitetaan pitämään lukua kerroksen silmukoista (hahmot tehdään spiraalinomaisesti eikä selkeästi kerroksittain), ja pidemmän päälle laskeminen alkoi tuntua uuvuttavalta. Tosin siitä pitää syyttää osaksi myös omaa perfektionistisyyttäni ja virhekammoani. Noh valmiiksi sain kuitenkin tämmöisen pienen majavan. Se on hassu ja valloittava. Se onkin penaalissani hyvän mielen maskottinani saamassa hymyn naamalleni päivittäin!


Kävin muuten viikko sitten Tallinnassa Ukkolan Akkojen järjestämällä käsityömatkalla. Vau, sinne kannattaa mennä varsinkin lankojen ja pellavan perässä! Karnaluks-niminen käsityötukku Tallinnassa on us-ko-ma-ton paikka, eli siis listalla paikkoihin, jonne on pakko päästä uudelleen. Jos aikoo ostaa suuria määriä lankaa, saa ne paaaaljon halvemmalla meren takaa. Suosittelen!

3 kommenttia:

 1. Kiitos, kun kävit blogissani ja annoit kivan häätuunausvinkin. :-)

  VastaaPoista
 2. Suloinen hyvänmielenmajava:) Aamusella kun kurkistin omaan blogiini, sain sieltä tähän päivääni laittamasi laulun sanat soimaan mieleeni. Kiitos. NAutitaan valkeudesta ja VALKEUDESTA!
  Mukavia viikonlopun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Suloinen majava!! :) Kunpa mullakin riittäisi hermot tehdä amigurumeja, kun ne ovat niin ihanan suloisia. Kerran lainasin samaisen kirjan kirjastosta ja väänsin monta tuntia, mutta hermothan siinä meni.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!