Sivut

torstai 6. toukokuuta 2010

Kortti ja ruusu

Olipa jälleen pakko osallistua p*skarteluhaasteeseen. Haasteena oli tällä kertaa bingo. En ole edelleenkään sellainen korttihirmu kuin useimmat haasteeseen osallistujat. Pysyn tyylilleni uskollisena - yksinkertaista ja pelkistettyä (ja edullista). Kukka syntyi virkkuukoukun kärjestä, pinkki löytyi vanhasta kertaalleen käytetystä lahjapaperista ja kehys tuli jonkun kartonkipakkauksen mukana. Kiilteen kanssa vähän innostuin :)

Vaikka kortti onkin aikalailla toista maata kuin muiden haasteilijoiden, uskon tämän olevan juuri hänen makuunsa, kenelle aion tämän antaa.


Olen potenut huonoa mieltä, kun en saa kasvejani kukoistamaan enkä oikein kasvamaankaan. Nyt sain kuitenkin lahjaksi tämmöisen ruusun, joka kukkii ja kasvaa kauniisti ainakin vielä. Ilo on siis suuri keittiön pöydän ääressä, missä ruusuni saa kukoistaa. Ehkäpä minun tapani kasvien kanssa on ostaa ne kukoistavina kaupasta ja nauttia niistä niin kauan kuin ne jaksavat sinnitellä. Rohkaisua muillekin ei-niin-viherpeukaloille tämän kuvan myötä!

4 kommenttia:

 1. Oikein kauniin kortin olet askarrellut! Siinä on hyvät värit ja virkattu kukka sopii "raamin" väriin.
  Aivan ihana ruusu!!!

  Mukavaa torstai-iltaa!!

  VastaaPoista
 2. Huonekasvien kanssa olen minäkin samanlainen ei-niin-viherpeukalo :)
  Valkoiset ruusut ovat kauniita! Jospa minäkin sunnuntaina saisin jotain kukkivaa pöydälle... ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti - ja henkii hienosti käsintehtyä! Joskus vähemmän on enemmän ja tällaiset pelkistetymmät kortit on ihanan raikas tuulahdus runsaimpiin kortteihin verrattuna! Jatka siis tyylillesi uskollisena - näitä on ilo katsella :)

  VastaaPoista
 4. Hieno ja hillitty kortti.
  Kauniit sävyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!