Sivut

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kierrätyskortti

Jälleen päätin osallistua p*skarteluhaasteeseen, jossa tämän viikon haasteena oli kierrätys. Sehän passasi minulle vallan mainiosti, koska tykkään valtavasti keksiä kaikenlaista kierrätyshässäkkää ja tuunata kaikenlaista. Niinpä kävin haasteeseen.


Kortin pohjana on kierrätyspaperista valmistettu ekokartonki. Kortin päällä olevat paperit ovat käsintehtyjä, ei kuitenkaan itse tehtyjä. Päällä sitten onkin se varsinainen kierrätys. Tein kahvipaketista kukkasen, jonka kiinnitin haaraniitillä, nauhat on leikattu nauhasta, joka koristi eräiden häiden hääkarkkia. Kahvipakettikukkasia olen tehnyt aiemminkin, tosin rintaneulaksi. Olen myös tehnyt niistä heijastimia. Kukka siis koostuu kolmenlaisista terälehdistä. Ohje kukkasiin löytyy vanhasta postauksestani täältä.Tämäkin haaste oli vallan hauska! En ole mikään skräppääjä, mutta on hauskaa kokeilla uusia juttuja ja tehdä kortteja ihan omalla tyylillä. Suosittelen muillekin :)

9 kommenttia:

 1. Todella ihastuttava korttikokonaisuus, erityisesti ihastuin kahvipaketista tehtyyn kukkaseen:)

  VastaaPoista
 2. kahvipakettikukkanen on tosi hieno, oikein onnistunut kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis! Näiden rohkaisujen saattelemana aion osallistua useimminkin haasteisiin :) Ihanaa viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Todella hieno kukkanen minustakin :)

  Kiva, kun osallistuit namuuni :) Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana idea tuo kukkanen ja tykkään kortin yksinkertaisesta ilmeestä:)

  VastaaPoista
 6. Huippuhieno kortti!!! Ja tuo kahvipussikukkanen on kyllä kierrätystä upeimmillaan <3

  VastaaPoista
 7. Waude, tosi hieno kokonaisuus.
  Kahvipussi-kukka on todellakin mainio idea :)

  VastaaPoista
 8. Hieno kortti! Tuo kukkanen on ihanan positiivisesti normaaleista koristuksista poikkeava, tykkään todella paljon siitä.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!