Sivut

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kihlajaiskortti

Olen useamman kerran eri blogeissa törmännyt p*skarteluhaasteisiin. Nyt päätin minäkin ottaa ja osallistua kyseiseen haasteeseen. Tämän viikon haasteena oli kaksi haaraniittiä, kaksi paperia ja kaksi nauhaa. Sopivasti ensi viikolla on ystävän kihlajaiset, joten päätin tehdä kortin sinne.


Löysin askarteluvarastoistani ihanaa vanhaa retrotapettia. Sen alle laitoin pilvipaperia. Leikkasin tapettiin sormuksen kuvat, reunoja tosin piti tummentaa, jotta sormukset erottuisivat. Narut olivat satiininauhaa, joka oli jostain vanhasta lahjapaketista, sekä sitten niintä, sekin lahjapaketeista talteen otettua. Haaraniiteillä kiinnitin kaksi virkkaamaani pitsikukkaa.Kokonaisuudessaan kortti näytti tältä.Tätä haastetta oli mukavaa tehdä. Tuli ihan sellainen innostus, että kortteihin pitäisi tulevaisuudessakin satsata. Tämä oli hauskaa ja luovaa ja innostavaa, juuri sitä kaikkea, mitä tähän hetkeen tarvitsinkin :)

3 kommenttia:

 1. Rauhallinen ja romanttinen kortti, jossa ei ole mitään "turhaa":) Erityisesti pidän itse virkatuista kukista ja retrotapetista.

  VastaaPoista
 2. Hienon kortin olet saanut aikaiseksi!! Kaunis.

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. kuinka mahtavaa retrotapettia! Ihana kortti!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!