Sivut

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Vanhoja tuunauksia ja uusia ideoita

Löysin vanhan kellotuunaukseni. Valkorannekkeinen timanttikello sai uudet höysteet, kun valkoinen tuntui liian pistävältä väriltä. Eli valkoiset rannekkeet ensin pois. Kiinnitin kellotaulun samettinauhaan ja ympärille satiininauhasta silkkinauhakirjontatekniikalla ruusuja. Kiinnitys ranteeseen tapahtuu muutaman nepparin avulla. Tein innostuessani joskus muinoin toisenkin kellon, mutta sitä en enää löytänyt mistään -snif.
Auringon paistaessa pianon koskettimille, alkaa tehdä mieli tehdä pianolla muutakin kuin säilyttää siinä vain tavaroita. Ehkäpä pian kaivan vanhat nuottivihkoni esiin ja alan verestämään vanhoja taitoja.Sain tosiaan synttärilahjaksi Vireahon ja Tammikarin kirjan Helmitaivas. Tämän kirjan motivoimana astelin askartelukauppaan ja ostin suuren läjän kaikenlaista helmiaskartelutarvitketta. Helmiä onneksi löytyi omasta takaa niin paljon, ettei tarvinnut mennä valitsemaan helmiä niiden kaikkien ihanuuksien keskeltä. Nyt sitten vaan tekemään.


Ja kaupanpäällisiksi sain tämän aivan ihanan ja suloisen kiiltokuva-arkin. Tämä on niin suloinen, etten taida raaskia käyttää sitä mihinkään! Tuokoon nämä keijukaiset kevään hieman lähemmäksi, sillä en millään malttaisi odottaa kukkivia puita ja penkereitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!