Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2012

iPadin suoja ja huivituubeja

Viime aikoina on neulomisen lomassa syntynyt pieniä ompeluprojekteja päivän piristykseksi. Äidiltäni uupui iPadin suoja. Tällainen syntyi Marimekon kankaasta ja sisustuskankaasta.Olin suuttua lankomiehelle, kun kuulin hänen ostaneen trikoisen tuubihuivin huimaan 20 euron hintaan! Sanoin, että höpsistäkukkuu, minä teen sinulle toisen, ettei tarvitse moiseen tuhlata enää. Trikookaitale oli kooltaan suurin piirtein 50 cm x 50 cm, jolloin valmiin huivin mitat olivat 50 cm korkea ja vajaa 25 cm leveä. Kaitaleen ompelin katesaumalla, jotta sauma olisi mahdollisimman huomaamaton. Mustaa trikoota oli kymmenisen senttiä liian vähän, joten ompelin siihen arvontapalkinnoksi saamastani tähtitrikoosta kaitaleen piristykseksi. Huiveja syntyy niin nopeasti, että niitä hurauttelee mielellään useammankin.


Testailin huivia itsekin ja oli muuten yllättävän kätevä, senhän saa kiepaistua vaikka millä tavalla huiviksi, pipoksi ja ties miksi.


Nyt taidan lähteä mansikkaostoksille! Mansikanmakuista viikonloppua siis!

7 kommenttia:

 1. Tuubihuivi todellakin helposti =D
  Tuossa ostohuivissa oli kyllä melkoisesti hinnassa ilmaa, ellei sitten ollut oikein erikoinen ja ainutlaatuinen pienillä timangeilla ;o)

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle leikkimielinen tunnustus =D

  VastaaPoista
 3. Ihania pieniä ompeluksia! Huhuh, mitä hintaa maksetaan trikoohuivista...

  VastaaPoista
 4. Ilmaa on kyllä todellakin! En sitten tiedä, onko niissä huiveissa joku superominaisuus, mutta omiin tarpeisiin ainakin tuollainen perustrikoo riittää.

  Matonkude: kiitos tunnustuksesta, tartun siihen jahka muistan ja ehdin!

  VastaaPoista
 5. Hei, pystyisitkö laittaa jotain speksejä tuosta iPadin suojasta, tarvisin ite sellaisen kans :) laitoitko jotain pehmustetta sinne väliin? Nätit kankaat olit kyllä valinnu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoja on lähtenyt jo nykyiselle omistajalleen, joten en voi enää sitä mitata. Mitat sain iPadista ja aika kinttanan tein, ettei hölsky. En laittanut mitään pehmustetta väliin, koska iPadissa oli jo "ruudunsuojaläppä" ja vuorikangas oli aika paksu. Tarvittaessa voin ommella suojia muillekin kuin Äidilleni :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!