Sivut

tiistai 6. joulukuuta 2011

Paketteja

Käsissä on syntynyt yhtä jos toista, mutta tekemisiä tohdin esitellä vasta Joulun jälkeen, kun lahjan saajat ovat saaneet lahjansa avattua. Toistaiseksi esittelen vain paketteja!


Suuri Käsityölehti julkaisi ohjeen kirjan sivuista tehtyyn laukkuun numerossa 9/2011. Koska minulta ei sattunut löytymään tarraliimaa ja ohutta kirkasta muovia, olin luova ja käytin kontaktimuovia (toimi vallan mainiosti). Vanha roskiksesta pelastettu soittamista vaille jäänyt nuottikirja luovutti muutaman sivun kassia varten. Päällystin toisen puolen nuoteista kontaktimuovilla ja ompelin. Halusin saada saumat sisäpuolelle ja käännös oli nuottipaperi+kontaktimuovi-kombinaatiosta sen verran jäykkä, että kassi rypistyi, mutta toisaalta sen voi ajatella kuuluvan kassin henkeen! Nyt on lahjan saajalla sellainen kassi, ettei toista löydy, ainakaan ihan heti.


Tämän paketointisession lampunvälähdys oli kasettinauha, nimittäin lahjanauhan tilalle! Lopputulos on juhlava ja kierteetkin syntyvät itsestään.


Ja vielä se kasa joulukortteja, jotka odottavat postittamistaan. Marianne Designin Snowflake- stanssi toimi oivana sabluunana! Sama kuvio viimoisen paketin päällä, siitä huomaa, miten sama kuvio voi näyttää niin erilaiselta.


Kaunista joulunodotusta ja mitä parhainta itsenäisyyspäivää!

5 kommenttia:

 1. Onpas kauniita paketteja ja erityisen hyvä idea tuo vanhojen kasettinauhojen hyödyntäminen. Pitääpä pistää korvan taakse.

  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Oi että, on kauniita kortteja. Tuo kassi on niin soma:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita!

  Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän hyvä idea tuo kasettunauha lahjanaruna.. Nyt äkkiä C kasetit vintiltä ja hommiin :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita paketteja, ja kortit myös!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!