Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2011

SytykeruusujaNäitä on nähty blogissa jos toisessa, niin olihan niitä pakko kokeilla itsekin. Tässä siis loistolahjaidea ihmiselle, jolle haluaa antaa jotain (vaikkapa ruusuja), joka arvostaa itse tehtyä ja jolla on takka, ja jos haluaa antaa lahjan, josta on jotain hyötyä ja joka ei jää roikkumaan kaappeihin. Eli tänä vuonna ystäväni syntymäpäiväruusut tulevat sytykeruusujen muodossa.


Hyviä ohjeita löytyy netistä ihan googlaamalla. Itse käytin tätä ohjetta, joka osoittautui ihan hyväksi. Olin pahis ja en käyttänyt pihtejä, vaan suojasin käteni työskentelyhanskoilla ja kikkailin. Eli tapansa kullakin. Sittenpä innostuin dippailemisesta niin, että taisi joissain ruusuissa mennä vähän överiksi, mutta eipä haittaa, syttyypähän sitten takassa paremmin.

Tunnelmallista joulun odotusta!

3 kommenttia:

 1. Ja toimivat hyvin! Täällä olen nyt pitkään manaillut ja yrittänyt saada uunia syttymään! Olispa sytykeruusuja, niin tuli ritisisi jo iloisesti:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Nuo on ihania ja oivallisia sytykkeitä!! Äitini niitä oli kanssa tehnyt. Meilläkin ruusukkeita on tuolla jo väännelty odottelemaan talia ylleen....kun vaan kerkeisi....

  VastaaPoista
 3. Mä oon näitä kanssa tehtaillut (en vielä blogannut) ja näiden kaveriksi voi tehdä Sinellin "talotulitikkurasioita", oiva lahjaidea!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!