Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Aterintaulut

Tein keittiön seinälle tauluasetelman vanhoista aterimista. Yhteen tauluun tuli vanhat sokerisakset. Toiseen tauluun tuli kaksi Pappani palkintolusikkaa. Kolmanteen tauluun tuli oma kummilusikkani sekä vanha sokerilusikka, jossa on Mummini tyttönimikirjaimet.Nämä taulut sopivat hyvin aiemmin tekemääni tauluun läheisellä seinällä.

Erinomainen löytö oli 3M:n Command-tarrapalat, jolla taulut saa siististi seinään ja pois kaksiosaisen tarrasysteemin ansiosta! Kannattaa kokeilla!

Mitäs sitten kehystäisin?

9 kommenttia:

 1. Mää kyllä aina vaan tykkään näistä tämmösistä tauluista!Sait kivan rykelmän noista :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita toteutuksia.
  Tutunoloisia esineitä, minä sain ystävältä aikanaan häälahjaksi samanlaiset sepän tekemät sokerisakset - ovat silloin tällöin käytössä edelleen.

  VastaaPoista
 3. Taulut ovat kivoja! Minä jäin miettimään tuota tarrajuttua. Lähteekö se seinän pinnasta jälkiä jättämättä ja sopiiko se maalatuille kyprokkiseinille, entä puulle?

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  En ole kokeillut tarran seinästä ottamista, mutta mainostekstin mukaan sen pitäisi lähteä nätisti seinää vahingoittamatta! Tapeteille ja herkille pinnoille tarraa ei suositella. Ja sanottakoon vielä, että tarroja useamman laittamalla seinälle saa jopa 1,8 kg painoisen taulun!

  VastaaPoista
 5. Kauniita on! Minulla odottelee mieheltä vuosipäivälahjaksi saatu lusikka kehystämistä, mutta en ole vielä saanut tartuttua tuumasta toimeen ja oikeastaan luulen, että yksinäinen lusikka on vähän – no, yksinäinen.

  Kiinnitystä olen myös vähän miettinyt. Sinä ilmeisesti laitoit omasi langalla, vai näenkö oikein? Toimiiko hyvin?

  VastaaPoista
 6. Kauniit aterimet sopivat hienosti tauluiksi, yleensähän ne ovat laatikon perukoilla piilossa :)

  VastaaPoista
 7. Mielettömän kivat taulut, hyvä idea !

  Pitääkin tutkia, josko tuollaista teippiä saisi jostain, vaikuttaa näppärältä sekin. Vihaan naulojen ja koukkujen hakkaamista seiniin, tosin meillä on monessa paikassa taulukiskot, mutta pienemmille jutuille tuollainen tarrasysteemi voisi olla helpompi.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!